Tid til overs?

Annonse

(Foto: nrk.no)

Av Redaksjonen

Mange ønsker seg noen som kan besøke de hjemme. Hvis man er litt ustø så kan det være fint å ha noen å gå tur sammen med. Er man litt ensom så kan det være vanskelig å gå ut å treffe andre mennesker. Da er det fint å ha en venn som kan gi litt støtte. Har du lyst til å være en venn?

Hvordan organiseres oppgavene?

Frivilligsentralen får stadig inn forespørsler fra folk som ønsker seg besøk, noen å gå tur sammen med eller være med ut å finne på noe. Ønsker du å være frivillig så melder du deg her på frivillig.no og du vil deretter blir invitert til en samtale på sentralen. Vi kikker da på de som ønsker seg besøk og ser om noen passer deg. Det kan være ut fra hvor de bor og hvilken interesse de har. Finner vi noen som kunne passe så avtaler vi første møte og så er vi i gang. Som frivillig vil du følges opp av frivilligsentralen. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å besøke noen og hvor lenge du ønsker å være der. Ønsker du en pause eller vil gi deg som frivillig så sier du bare fra til frivilligsentralen.

Nardo Og Omegn Frivilligsentral

Nardo og omegn frivilligsentral er en frivilligsentral i Trondheim kommune som hadde oppstart 1. januar 2018. Frivilligsentralen skal formidle kontakt mellom mennesker som ønsker og hjelpe og de som trenger hjelp. Sentralen er støttet økonomisk fra Trondheim kommune og eies av stiftelsen Tordenskiold senter.

 

 

Meld deg som frivillig her!