Feirer med bydelsfest på Utleira

Annonse

I år skal det feires at Utleira Idrettslag ble stiftet for et halvt århundre siden. Klubben har satt av «tre dager til ende», og alle er inviterte. Og mye av det som skal skje er helt gratis!

Lørdag 8. oktober blir det både aktivitetsdag og bydelsfest i Utleirahallen. Plateaktuelle Rasmus og Verdens Beste Band spiller gratiskonsert på dagtid, og på kvelden kan man kjøpe billett til bydelsfest med Hollywood Scandal med gjesteartist Arne Hurlen fra Postgirobygget.

Ønsker hele bydelen velkommen

Hele fire store arrangementer er planlagt for disse tre dagene, og det hele starter med en jubileumskveld Torsdag 6. oktober. Her vil det bli festtaler, underholdning, historie, prisutdeling og hyllest av frivilligheten.

Klubben skriver på sine hjemmesider at de ønsker å feire 50 år ved å invitere alle med på festen. Alle frivillige, samarbeidspartnere og andre bidragsytere, ja til og med konkurrentene er invitert til å være en del av feiringen. Målet er å samle en hel bydel, og å bidra til gode opplevelser samt skape minner for fremtiden.

Fredagen blir det ungdomsfest i hallen med OKEY (Ola Høsflot Klæbo) på scenen, i tillegg til sirkus-show, gaming og e-sport. Denne kvelden vil RBKs speaker Phllip Aastum være konferansier.

Gratis konsert for alle

Lørdagen slåes det virkelig på stortromma når det inviteres til gratis konsert med Rasmus og Verdens Beste Band. De har akkurat sluppet en ny plate som de er på releaseturnè med, og spiller sannsynligvis for en fullstappet Utleirahall på lørdag. Dette er et band som er like morsomt for de voksne å oppleve som for barna!

Rasmus Rohde tar med seg Verdens Beste Band til Utleirahallen Lørdag 8. oktober. (Foto: nardoposten)

Håper på mange besøkende

Daglig leder i Utleira Idrettslag, Pål Wahl forteller at han håper folk benytter seg av de arrangementene som er satt sammen i forbindelse med jubileumet. Her er det noe for alle, og mye er gratis.

– Men husk å gå inn på Hoopla for å sikre deg billett, bedyrer Wahl som håper på mange besøkende i løpet av de tre dagene feiringen vil pågå.

En solid avslutning

Feiringen avsluttes med en storstilt fest i hallen lørdag kveld. Da blir det livemusikk med partybandet Hollywood Scandal, og de har med seg gjesteartist Arne Hurlen som mange nok kjenner som frontfigur i Postgirobygget.

– Alt du trenger å vite finner du på hjemmesiden vår, avslutter Pål.