Solid prestasjon og tabelltopp

Etter seier og tre poeng mot Fredrikshald på lørdag endte det med uavgjort og poengdeling mot Sandefjord søndag. For andre gang denne helga tok Utleira styringa fra start, selv om det var Sandefjord som var nærmest i starten med et skudd som gikk via stanga og ut.

Utleira – Sandefjord Futsal 2-2 (1-0)

1-0, Christopher Moen (Simon Karl Johansson), 13. min.
1-1, Niklas Espegren, 22. min
2-1, Andreas Økland (Petter Høvik), 25. min
2-2, Edvard Ajer, 30. min

For andre gang denne helga tok Utleira styringa fra start, selv om det var Sandefjord som var nærmest i starten med et skudd som gikk via stanga og ut. Utleira hadde mye ball og spilte seg mange ganger frem til gode muligheter, men en kombinasjon av godt keeperspill fra Sandefjord og dårlig valg og utførelse av hjemmelaget gjorde at Utleira ikke fikk mål før det hadde gått 13 minutter, og Christopher Moen fikk sendt av gårde et godt skudd fra 10 meter som sniker seg ned i korthjørnet til 1-0. Vertene skaper flere sjanser etter dette også, men må gå til pause med bare 1-0, etter en omgang der Sandefjord ikke har et eneste skudd som Enlid må redde.

I andre omgang går det som det ofte gjør, og Sandefjord får et tidlig mål ved Espegren på det som blir deres første avslutning på mål. Utleira fortsetter å ha initiativet, og det tar bare et par-tre minutter før Andreas Økland sender hjemmelaget opp i ledelsen igjen, men til tross for et godt overtak i de neste minuttene er det Sandefjord som scorer det neste målet når Edvard Ajer får skyte rimelig uhindret fra 10 meter. Utleira skaper flere store sjanser mot slutten, men har ikke de nødvendige marginene selv om de strengt tatt leverer en solid prestasjon ellers.