I både fysisk og digitalt format

Annonse

(Foto: Per Ole Berg)

Årets julekonsert i Leira Kapell byr på en meters nærhet, vakker musikk og allsang søndag kveld. Med smittevernsrestriksjoner og begrenset antall plasser i kapellet har arrangørene nå bestemt seg for at konsertene også streames tilgjengelig for alle.

Håpet er ei stjerne

Den årlige julekonserten i Leira Kapell arrangeres av Leira formiddagstreff og Bjørkmyr Kulturforening. I år har arrangørene bestemt at for å gjøre konserten mest mulig koronavennlig vil de streame konserten i levende live på youtube. Konserten har fått tittelen «Håpet er ei stjerne», og byr på et nydelig reportuar med garantert julestemning og godfølelse.

To konserter

Med restriksjoner på maksimalt 50 publikummere har arrangørene valgt å sette opp to konserter. Billettene til disse konsertene forhåndsselges, og det er ikke mulig å kjøpe billett ved inngangen. For de som ønsker å oppleve forestillingen digitalt er dette gratis, men arrangørene oppfordrer da til å gi et bidrag via VIPPS til musikerne.

De medvirkende

De bidragsytende musikerne ved årets konsert er Ranveig Helen Lægreid –sopran, Andreas Rokseth –bandoneon, Lena Wik –valthorn, Julie Rokseth –harpe, Øystein Løvli –orgel, Wenche Waagen –klaver.

 

KLIKK HER! – for å oppleve årets julekonsert i Leira Kapell