Debutkonsert på Nidelven for URO

Annonse

Med hele tre singler ute fra det kommende albumet er det klart for lokalbandet URO sin debutkonsert på Nidelven Bar og Scene på lørdag. Bandet lover publikum fullt trøkk og ser frem til å presentere det nye materialet som de har skrevet i løpet av det siste året.

Av og på i studio

Bandet forteller at de har drevet med en skriveprosess i et års tid samtidig som de har vært av & på i studio. Så langt har de sluppet tre låter fra det kommende albumet, disse ligger ute på de ulike streamingtjenestene. Første låta «Railroad Runner» som kom i oktober ble av NardoPosten beskrevet med konklusjonen at gutta ikke hadde gjort seg bort siden tiden de kalte seg Feedback.

Les anmeldelsen av «Railroad Runner» – klikk her!

En god besetning

Om vi tolker bandet korrekt kan det virke som om de nå har landet en besetning de er godt fornøyde med. Medlemmene har spilt sammen i ulike sammensetninger, og nå gleder de seg til å presentere det materialet som de har lagt ned mye tid og arbeid i. Vi spurte hva publikum kan forvente om de tar turen til Nidelven Bar og Scene lørdagskvelden?

Publikumet kan forvente et sett med særdeles mye trøkk, inspirert av både gamle slagere og moderne nyvinninger, satt sammen i en variert setlist.

 

URO på Nidelven – klikk her for event på Facebook!