Et smil og ny julebok

Annonse

Med et smil om munnen og den nye juleboka i hånda var Sorgenfri-selger Anita på plass ved Nardo Centeret fredag.

Desember er tid for salg av Sorgenfri sin julebok, og på fredag møtte vi Anita som hadde tatt plass ved Nardo Centeret for å selge årets utgave av boken. Med et smil om munnen og den nye juleboka i hånda var hun i godt selskap med de som var innom senteret tidlig fredag ettermiddag.

Godt jobba

Sorgenfri sin egen julebok har blitt en god tradisjon som har gitt selgerne mulighet til å øke sin omsetning i en av årets mest kostbare måneder for mange. Årets bok har fått tittelen «Godt jobba – fortellinger om arbeid». Både Anita og hennes samboer Tom-Andreas er Sorgenfri-selgere, og de håper på et godt salg av boka nå før jul slik at de klarer å dekke sine kostnader gjennom den siste måneden av året. Mange selgere i storbyene frykter at salget av gatemagasiner før jul vil bli drastisk redusert sammenlignet med tidligere år grunnet Covid-19. Men med berøringsfri betaling via Vipps og bøkene liggende klare til at kundene kan plukke med seg sin bok selv så beroliger både Anita og Tom om at det skal være trygt å kjøpe Sorgenfri, også i år.

 

 

Konseptet Sorgenfri

Gatemagasinet Sorgenfri tilbyr en mulighet for arbeid til folk som faller utenfor det vanlige arbeidslivet. Selgerene kjøper magasinet i utsalget for halv pris, og selger det videre på gata for pålydende. Mellomlegget beholder selgeren, enkelt og greit!