Har blitt en god tradisjon

Annonse

Ni år gamle Maja Skaanes var ute for å spre litt adventsglede mandag ettermiddag. (Foto: nardoposten)

Mandag ettermiddag fikk alle beboerne i Risvollan Borettslag en hyggelig overraskelse i sine postkasser. Da var nemlig 9 år gamle Maja og hennes pappa på den etter hvert så tradisjonsrike runden med utdeling av adventskalendere. 

Med et smil om munnen sørget Maja og Steinar Skaanes for at ingen postkasser ble avglemt, og dermed kan beboerne glede seg til overraskelsen som venter dem. Steinar er daglig leder ved Proaktiv Eiendomsmegling Trondheim øst som har kontorer på Moholt, og i år som i fjor fyller de postkassene både ved borettslaget på Risvollan og et borettslag på Moholt med sjokoladekalendere til de heldige beboerne.

Ni år gamle Maja synes det er stor stas å få være med på denne runden, og bidrar til at jobben blir litt lettere for sin far som er godt bevandret i borettslaget. Han forteller at de har hatt et rekordår på Risvollan med ca. 65 % markedsandel , noe som viser at kundene setter pris på at det leveres kvalitet på tjenestene.

Steinar Skaanes sammen med sin ni år gamle datter Maja. (Foto: nardoposten)

Når vi møtte de to gledessprederne mandag ettermiddag var de akkurat i ferd med å tømme den siste esken med kalendere i ett av borettslagets postkassestativ, og begge to sa seg godt fornøyde med utført oppdrag.

Nå kan jula bare komme!