En musikalsk gavepakke

Annonse

Gerald Ofori er ute med ny EP (Foto: Kristian Trana)

Det har vært stille på release-fronten fra Gerald Ofori en stund, men nå er han endelig sluppet en musikalsk gavepakke med EP’n «ULTRAVIOLET». Gerald Ofori har blitt 18 år gammel, men har allerede rukket å slippe et imponerende register med debut EP’n «Missed Calls» og nå får vi høre andre smakebiter på hans andre EP. Han synger, rapper og skriver tekster som viser at han holder et veldig høyt nivå, og nå forsetter han i det gode sporet med utgivelsen.

Internasjonal fremtoning

Den unge artistens store lodd i musikklivet er hans relative unge alder med voksent innhold, evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktige produksjoner. Han har vært svært aktiv i det norske musikklandskapet og musikken har sørget for masse oppmerksomhet fra medier som P3, GAFFA, Junkyard, I-D/Vice og 730.no, samt opptrender på Slottsfjell, Festningen, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og en rekke konserter. 2019 har vært lærerrikt år og Gerald ser fram til spille mer konserter og jobbe videre på debutalbumet.

Litt mer vågal

– “Ultraviolet” er litt melankolsk, men samt vakrere enn mine tidligere utgivelser. Jeg viser dette i både i tekst og produksjon og låtene handler for det meste om jenter og tidligere forhold. Jeg har også begynt å jobbe litt med internasjonalt med produsenter og på denne EP er jeg litt mer vågal med teksten, så den er på en måte et nytt steg for meg i låtskrivingen min, sier Gerald.

 

Gerald Ofori i samtale med artisten Kristofa (Martine Rygvold) ved åpningsuka av «nye» Risvollan Bibliotek hvor de begge opptrådte for to år siden.

 

Helt på høyde

Utgivelsen er en velprodusert og variert EP hvor Ofori viser at han er i god stand til å levere helt på høyde med det meste i sjangeren som roterer daglig på radio. Nevneverdig er også at Nardojenta Kristin Husøy, kjent fra både The Voice og Melodi Grand Prix hvor hun endte på en flott andreplass er med som gjest på det som kanskje er den mest catchy låta – «Self love». Gerald Ofori har nok en gang vist frem at han ikke bare er et talent, men at han er en meget dyktig både artist og produsent.