En kveld med festfyrverkeri

Annonse

Forrige lørdag skulle Nardo Centeret markere selve 35-årsdagen siden bydelssenteret åpnet med storslått festfyrverkeri, men slik ville ikke værgudene ha det. Denne lørdagen lå forholdene bedre til rette, og det ble et flott visuelt øyeblikk som kunne skues fra store deler av byen.

Visuell markering og feiring

I en tid med pandemi var dette en fin måte å kunne markere et jubileum på som ikke var noen direkte oppfordring til at mange mennesker skulle samle seg på et sted. Fyrverkeri ble da et godt virkemiddel for å feire på en visuell måte som flest mulig fikk oppleve.

Tilbakemeldinger vi i Nardo-Posten har fått tyder på at dette er noe som stort sett ble satt stor pris på.

– Beste fyrverkeriet noensinne! (beboer i Atriumsbyen)

– Fint fyrverkeri ikveld! Applaus fra verandaen!! (beboere i Tryms veg)

Her er noen bilder fra lørdagens fyrverkeri

Mesteparten av parkeringsplassen var sperret av i forbindelse med oppskytingen av fyrverkeriet.

 

 

 

 

Les også denne; – Et samlingssted i bydelen runder 35 år