Auksjon for et hav av muligheter på lokal-TV

Annonse

Søndag går årets TV-aksjon av stabelen, og vår egen lokale TV-stasjon sender fem timer live før de nasjonale sendingene går på luften. Her skal det auksjoneres bort flotte gjenstander til inntekt for kampen mot plast i havet, og du kan gi bidrag eller by på flotte objekter hvor pengene går til WWF. Lørdag var forberedelsene i gang for å klargjøre til søndagens sending.

Et hav av muligheter

Årets TV-aksjon samler inn penger til kampen mot plast i havet, og det er WWF sitt arbeid som skal nyte godt av dette. Jorda er hjem for fantasiske dyrearter og storslått natur. Mange mennesker lever tett på og i samspill med naturen, som er vårt livsgrunnlag. Men forbruket vårt er i ferd med å ødelegge det mest unike vi har, nemlig havet. Med årets TV-aksjon er målet å stenge plastkranen! WWF skal jobbe der problemet er størst, nærmere bestemt Sørøst-Asia som står for en tredjedel av verdens plast-utslipp til havet. Det vil ikke bare ha betydning for alle som bor der, men også for resten av havet – og dermed oss alle!

Lokal auksjon for aksjonen

Søndag 18. oktober vil det holdes auksjon og innsamling på TVRisvollan fra klokken 12 til 17. Her vil det bli auksjonert bort flotte gjenstander, det blir innslag med informasjon og et innblikk i hva aksjonens midler vil bli brukt til. Med gjester i studio, underholdning og levende musikk i studio håper kanalens redaktør Kjell Kjærstad at det skal være mulig å samle inn en ikke ubetydelig sum til den gode saken.

Miljøagentene kommer på besøk, det gjør også representanter for TV-aksjonen Trøndelag og det vil blant annet bli musikalsk innslag ved Trond Helge Johnsen.

Sendingen kan du se på TVRisvollan fra klokken 12 – 17.

Om du har kabel-TV fra Telenor finner du sendingen på kanalvalg 126, og er du Telia-kunde er sendingen å finne på kanalvalg 262. Det vil også være tilgjengelig på stream både på youtube og Facebook.