TV-aksjonen 2019 – Nå er det hennes tur

Annonse

Det er stort behov for flere bøssebærere blant annet på Risvollan.

Av Redaksjonen

Det finnes mange kvinner og jenter som ikke har mulighet til å ta egne valg. Årets TV-aksjon skal skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi 400 000 kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

TV-aksjonen siden 70 tallet

Siden 1974 har det vært TV-aksjon i Norge og i år vil 100 000 bøssebærere besøke 2,3 millioner husstander i løpet av to timer. Det er verdens største innsamlingsaksjon!

Frivillighet

Frivilligheten står sentralt i TV aksjonen. Uten frivilligheten hadde ikke aksjonen vært mulig. Nardo og omegn frivilligsentral er distriktsleder for TV aksjonen og koordinerer innsatsen i Bratsberg, Utleira, Nidarvoll, Risvollan og Nardo. På hvert område er det områdeledere som koordinerer bøssebærere.

– En fantastisk innsats legges ned av disse menneskene, sier leder for Nardo og omegn frivilligsentral, Trond Østvold, når han forteller om jobben områdelederne gjør.

– Uten dem hadde ikke TV aksjonen vært mulig, legger han til.

Trond Østvold ved Nardo og omegn Frivilligsentral søker flere bøssebærere til årets TV-aksjon.

Vi trenger flere bøssebærere

I skrivende stund fylles det opp med bøssebærere, men noen områder mangler fortsatt.

– Risvollan har fortsatt mange ledige plasser og vi håper flere bøssebærere kommer til, det blir vanskelig å besøke alle husstandene om vi ikke får nok bøssebærere.

Ønsker du å være med å endre noen sitt liv kan du gjøre det ved å gå med bøsse på søndag. To timer av ditt liv kan endre hele livet til noen andre. Meld deg på blimed.no