Poengløst mot Notodden

Annonse

Etter en godkjent start på kampen snudde det etter kvarteret var spilt, noe som førte til at Nardo FK lå under med to mål til pause i lørdagens oppgjør mot Notodden på Optime Stadion. Etter pause løftet laget seg og reduserte ledelsen, men det holdt ikke til å ta med seg poeng hjem fra bluesbyen.

Oppstrammer i pausen

Etter kampen oppsummerte hovedtrener Stig Kammen slik;

Vi starter kampen ok, og har god kontroll på Notodden. Dette snur etter ca 15 minutter hvor intensitet, forflytningsevne og duellkraft forsvinner.

Hva som skjer er vanskelig å sette fingeren på, men Notodden kommer alt for enkelt opp i mellomrom, og vi håndterer deres midtbanespillere dårlig. Etter en oppstrammer i pausen er vi mer påskrudd. Intensiteten og førsteforsvarsjobben er vesentlig bedre over hele linja. Vi har noen enorme muligheter som vi brenner, og det er en gjeng som føler at her burde og kunne vi fått med både 1 og 3 poeng. Vi er mye bedre offensivt kollektivt og vi forsvarer oss bedre både som lag og individuelt.
Nå har vi en kamp igjen av det ordinære seriespillet, og den kommer neste helg når Fløy kommer på besøk. Der ønsker vi å være slik vi var i 2.omgangen hele kampen!

Tabellen

Slik ser tabellen ut etter at Nardo FK har spilt tolv kamper i årets PostNord-liga avdeling 2.