Poeng på tøff bortebane

Annonse

(Foto: Nardo FK)

PostNord-Ligaens andre runde er unnagjort, og årets første poeng er i boks for Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer. En tøff bortekamp mot Sotra Sportsklubb hvor forsvarsspillet fremstår stødig og med gode tendenser offensivt er laget nå klar for å ta imot Bryne i Nissekollen kommende helg.

Litt utålmodig

Med et målløst resultat mot Sotra plukket Nardo sitt første poeng i årets seriespill etter å ha tapt 0-1 for Arendal hjemme i åpningskampen.  Hovedtrener Stig Kammen beskriver oppgjøret på bortebane slik;

– Vi er godt fornøyd med poeng på en tøff bortebane. I 1.omgang blir vi som sist stående litt for lenge i åpningsspillet, og de gangene vi kan hvile med ball i laget blir vi for utålmodig. Noe som gjør at Sotra har et vedvarende trykk på vår halvdel. De har en giga sjanse som de setter i tverrligger og en dødball som er farlig, ellers føler vi at vi har god kontroll. I 2.omgangen bestemmer vi oss for å våge mer i oppbyggingen. Det lykkes vi godt med og tar over matchen. Sett under ett er det greit med  det ene poenget selv om vi selvfølgelig ønsker alle tre. Smultring bak, stødig forsvarsspill og tendenser offensivt som vi skal bygge videre på, uttalte Kammen etter kampen.

 

Hovedtrener for Nardo FKs A-lag for herrer Stig Kammen.

 

Neste motstander

Kommende lørdag gjester Bryne Nissekollen i seriespillets tredje runde. De ligger foreløpig på en andreplass på tabellen etter en seier og et uavgjortresultat, med like mange poeng som Sotra. Oppgjøret mot Bryne spilles i Nissekollen lørdag klokken 18.