Et steg i riktig retning

Annonse

Det ble en tøff start på kampen for Nardo FKs A-lag for herrer da Bryne besøkte Nissekollen lørdag ettermiddag. Allerede etter fem minutter var gjestene i føringen med 0-1 etter scoring av Joacim Holtan. Knappe ti minutter senere hadde de økt ledelsen til 0-2. Nardo tok deretter delvis over styringen av kampen og reduserte ledelsen før pause.

Tidlige baklengsmål

Det var en skuffet hovedtrener for Nardo sitt A-lag som oppsummerte slik etter oppgjøret;

– Vi kommer igang litt trått med to tidlige baklengsmål som vi svært gjerne skulle unngått selvfølgelig, men gutta skal ha kred for det de gjør fra kvarteret er spilt og ut matchen egentlig. Vi tar over og tidvis kjører over en opprykksfavoritt i 75 minutter, men taper likevel kampen 2-3. Jeg føler virkelig med gutta på laget, for vi hadde fortjent bedre i dag. Igjen er det et steg i riktig retning, men vi må begynne å ta poeng – det er det som er viktig, fortalte Stig Kammen.

– Det er selvfølgelig beklagelig og det er mitt hovedansvar at vi ikke kommer igang fra start, men for en stayerevne og «go» vi har fra 0-2. Stolt og meget fornøyd med hvordan vi reagerer på å få to i fleisen. Og når vi er svært uheldig og får 2-3 rett før slutt viser vi igjen karakter og kommer til en kjempesjanse som uheldigvis går utenfor istede for innenfor. Nå starter jobben med å jakte årets første trepoenger. Og vi satser på at den kommer allerede til helga mot Egersund, avslutter han.

 

 

Utligning etter pause

Nardos første mål ble scoret av Marius Sandvik i det 32. minutt etter et hjørnespark, og etter pause åpnet Arne Gunnes målkontoen for Nardo med sin utligning til 2-2 etter 55 minutter var spilt. Ingen av lagene produserte de helt store målsjansene før Joacim Holtan scoret sitt andre for dagen i det 88. minutt og sendte bortelaget i ledelsen 2-3, noe som også ble sluttresultatet.

 

Stor jubel etter Arne Gunnes utlignet til 2-2 i lørdagens hjemmekamp mot Bryne.

 

Frem og tilbake

Brynes trener Jan Halvor Halvorsen oppsummerte kampen på denne måten;

– Vi er veldig fornøyde med å vinne en sånn type kamp. Veldig fornøyd med de to første målene og de de første 15-20 minuttene. Vi gjør det deretter litt for vanskelig for oss selv og slipper Nardo inn i kampen, og Nardo er et godt lag som vi har sett i de to foregående kampene de har spilt allerede. Når de utligner til 2-2 så blir det en del «Hawai» frem og tilbake og helt åpent hvem av lagene som kom til å score det tredje målet, så i dag vinner vi og tar alle tre poengene på en ganske heldig dag. Sånn er fotball, noen ganger spiller du veldig bra og taper, andre dager sliter man litt og vinner! Vi er veldig fornøyd med tre poeng og en god start, uttalte Halvorsen.

 

Brynes hovedtrener Jan Halvor Halvorsen var godt fornøyd med tre poeng og seier i Nissekollen.

Sterke motstandere

Etter tre spilte serierunder har Nardo møtt både de som innehar første, andre og fjerdeplassen på tabellen så langt. Det neste oppgjøret spilles mot Egersund som innehar femteplass på tabellen etter å ha vunnet to og tapt en kamp. Nardo har så langt plukket kun ett poeng, men viser at de har kapasitet til å kunne spille jevngode kamper med de antatt beste lagene i denne divisjonen. Med marginene på sin side vil det være fullt mulig å kunne hente poeng i de kommende kampene for å etablere seg noe høyere på tabellen.