Endelig seriestart i Nissekollen

Annonse

Av Redaksjonen

Selv om det allerede er spilt 2 runder i Eliteserien er det først nå til helgen at kampene i PostNord-ligaen sparkes i gang. Nardo FK tar imot Vidar i Nissekollen på lørdag.

Etter en turbulent vinter med stort fokus på økonomiske utfordringer skal oppmerksomheten vendes mot det sportslige. Sesongen sparkes igang på lørdag og A-laget for herrer er kampklare. Nå gjelder det å trekke publikum til Nissekollen slik at det også kommer litt inntekter av billettsalget.

Sesongkort, en god inntektskilde for klubben og et fint påskudd for å ta turen til Nissekollen.

God stemning med godt oppmøte

Både damene og herrenes A-lag var tilstede ved Nardo Centerets Kick-Off for knappe to uker siden. Der ble det solgt en del sesongkort til glede for spillerne. De ønsker seg gjerne full tribune og god støtte fra supporterne gjennom sesongen. Sesongkortet er også mulig å kjøpe i Nissekollen på kampdag.

Møt opp i Nissekollen Lørdag 13. april – Kampstart kl 16:00.