Nok en velkjent duo klar for festival i Nissekollen

Annonse

Av Redaksjonen.

Staysman & Lazz burde være godt kjent for de fleste. De er klare for Trondheimsbesøk i august når de gjester FastLane Festival som arrangeres ved Nissekollen Arena.

Denne norske duoen bestående av Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen ble først kjent gjennom Se og Hørs sangkonkurranse «Sommerstjerner» i 2010 hvor de vant med sitt egenskrevne bidrag «Uten sko». I 2015 deltok de i Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza».

Reality-Stian

I 2012 deltok Thorbjørnsen i sesong 4 av Paradise Hotel og fikk da tilnavnet «Paradise-Stian». Året etter var han deltager i Robinsonekspedisjonen på TV3. Etter et års pause fra reality-TV var han tilbake på skjermen igjen i 2015, da både med deltagelse i MGP på NRK og Skal Vi Danse på TV2. Tusenkunstneren Stian Thorbjørnsen endte med sine danseferdigheter på en andreplass i denne konkurransen. I 2018 ledet han pop-programmet Ti på Topp, et program han igjen leder gjennom en ny sesong fra høsten 2019.

De kommer ikke alene

FastLane Festival publiserer denne uken opptil flere av artistene som står på plakaten for 15. og 16. august. Tidligere i uken ble første artist sluppet og på lørdag vil det kunngjøres nok en artist. Denne artisten skal dele scenen med Staysman & Lazz.

Harm & Hegseth

Første artist ute ble publisert mandag, og det er ingen ringere enn den populære humorduoen Harm og Hegseth. De er godt kjent fra bl.a. VGTV.