Nytt og spennende konsept

Annonse

En engasjert gjeng ved Lager 11 gleder seg til å åpne dørene for gjester og publikum fra 13. juni. Fra venstre Siri Schnell Juvik, Mari Moe Krysinska og Rune Søholt.

I helgen var det prøveåpning ved Lager 11 på Sluppen. Dette er et konsept som skal tilby street food fra ulike deler av verden og huse både konserter, teater og andre kulturtilbud i et tidligere lagerlokale som nå er omgjort til et spennende flerbrukshus. De engasjerte medarbeiderne ved foretaket fikk mange gode tilbakemeldinger når de inviterte til en sniktitt og prøvesmaking en uke før den offisielle åpningen.

Street food

Noe av det virkelig forlokkende ved Lager 11 er de spennende matbodene med ulik street food fra ulike deler av verden. Her kan man la seg friste av empanadas fra Chile, curry in a hurry,  mat fra polsk MasterChef-kokk, dumplings fra Kina, smakebiter fra det greske kjøkken, mat fra Midt-Østen, koreansk fried chicken og ekte italiensk pizza. Absolutt noe for enhver smak! Det serveres relativt små retter som gjør det mulig å sammensette et fyldig måltid med smakebiter fra de bodene man måtte ønske en smakebit fra og drikkestasjonen inneholder et rikt utvalg som skal kunne by på noe for alle.

 

Et rikt utvalg av mat fra ulike deler av verden er alene verd turen innom Sluppen.

Spennende prosjekt

En av medarbeiderne ved Lager 11 er frilans-skuespiller Siri Schnell Juvik. Hun syntes prøveåpningen var kjempespennende og at det gikk kjempebra med mange gode tilbakemeldinger.

– Folk synes det har vært god stemning og at det blir servert mye god mat. Dette gleder vi oss over, og vi gleder oss veldig til den offisielle åpningen 13. juni, kunne Siri fortelle.

 

Frilans-skuespiller Siri Schnell Juvik er ansatt ved Lager 11.

 

Konserter, teater og fotball

Ifølge kultursjef Mari Moe Krysinska kan de besøkende forvente veldig mye bra fremover med både konserter, teater, god mat & drikke og det vil også ved utvalgte anledninger bli vist fotball på storskjerm. Teknisk ansvarlig Rune Søholt gleder seg til å ta i bruk både den flotte blackboxen som er etablert og lokalet i sin helhet. Han er spent på alt de skal få til å ta i bruk fasilitetene til og synes de går en meget spennende tid i møte. Den offisielle åpningen vil være lørdag 13. juni, og den påfølgende lørdagen vil Rosenborgs første bortekamp fra Aker Stadion bli vist på storskjerm. Det vil da også bli live podcast både før og etter kampen mot Molde i regi av Fotbaillklubben.no.

 

Et utrolig flott lokale med mange fine og kreative løsninger. Denne lysekronen er en kreasjon satt sammen av Rosendal Teaters lysteknikere Anniken Arnøy og Lars Trygstad.

 

Over all forventning

I en av matbodene serveres det koreansk street food med spesialiteten koreansk fried chicken. Betjeningen der kunne fortelle at prøveåpningen var overveldende og hadde gått over all forventning. Masse folk innom og en god følelse å kjenne på stemningen og mottakelsen av de rettene de har servert. Et flott sted for hele familien med et godt utvalg om man skulle foretrekke koreansk eller italiensk, for å nevne noen.

 

Betjeningen ved Sesam Stasjonen var overveldet over mottakelsen ved prøveåpningen.

 

Korean Fried Chicken var velsmakende og en absolutt anbefaling!

 

Følg Lager 11

For å holde deg oppdatert med hva som vil skje på Lager 11 anbefaler vi å følge de i sosiale medier, enten på Instagram eller Facebook!

LAGER 11 på Facebook – KLIKK HER!

 

 

 

LAGER 11 på Instagram – KLIKK HER!