Vinn et korps!

Annonse

(Foto: Randi Moen Sund)

Har du lyst til å være med i trekningen på spilling utenfor hos deg eller borettslaget ditt underveis på 17. mai-ruten til Nardo Skolekorps?  Nå har du muligheten. Korpset er et av flere som har måttet tenke alternativt i år slik at all inntekt ikke forsvinner da skolegårdsfestene er avlyst.

En spesiell 17. mai

På grunn av korona-situasjonen lar det seg ikke gjøre å feire 17. mai på tradisjonell måte i år. Men Nardo skolekorps skal likevel gjøre det korps skal gjøre på 17. mai, nemlig spille korpsmusikk! Hovedkorpset møtes i Blomsterbyen klokka 10.00 og vil så marsjere og spille rundt omkring på Nardo (se kart under).

 

 

Vinn et korps!

Har du lyst til å være med i trekningen på spilling utenfor hos deg eller borettslaget ditt underveis på ruten? ​Korpset stopper underveis og spiller en låt for de heldige vinnerne. 

Kjøp lodd i korpsets vipps-butikk: VIPPS NR 134571, så er du med i trekningen. Det trekkes fem heldige vinnere fredag 15. mai.

 

(Foto: Randi Moen Sund)

 

Støtt korpset

Har du lyst til å støtte Nardo skolekorps med en liten donasjon? Se i Vippsbutikken deres, 134571. De blir glade for all støtte til korpset, og lover å komme sterkere tilbake neste år med sitt tradisjonsrike 17. mai-arrangement på Nardo skole. Du kan også kjøpe en minikonsert til en senere dato, hvis du skal markere noe spesielt.

 

(Foto: Randi Moen Sund)