Steindal gir tilbake

Annonse

 

Det er mange bedrifter som har det vanskelig på grunn av koronasituasjonen.  I stedet for å be om donasjoner til premier har korpset samlet inn penger fra foreldrene ved Steindal Skole og brukt midlene til å kjøpe premier fra lokale bedrifter som i alle år har gitt verdifull støtte til skolekorps, idrettslag og alle andre aktiviteter for barn i området. Korpset håper dette kan gi et lite bidrag tilbake i en krevende tid og være med på å sette fokus på at det er viktig å handle lokalt og støtte opp om næringslivet i nærmiljøet.

Alltid gitt verdifull støtte

På grunn av koronasituasjonen er alle 17. mai arrangement på Steindal Skole avlyst i år, men det arrangeres allikevel et 17. mai lotteri som er flyttet over på digitale plattformer. Steindal Skolekorps spiller vanligvis på skolens arrangementer uten noen kompensasjon og er derfor glade for å kunne stå som arrangør av lotteriet og håper dette kan gi et fint økonomisk bidrag til aktivitetene. Det er mange som har det vanskelig på grunn av koronasituasjonen så i stedet for å be om donasjoner til premier har korpset samlet inn penger fra foreldrene ved Steindal Skole og brukt midlene til å kjøpe premier fra lokale bedrifter som i alle år har gitt verdifull støtte til skolekorps, idrettslag og alle andre aktiviteter for barn i området.

– Vi håper dette kan gi et lite bidrag tilbake i en krevende tid og være med på å sette fokus på at det er viktig å handle lokalt og støtte opp om næringslivet i nærmiljøet, uttaler representanter for korpset.
 

 

Hovedtrekning på TV

Lodd koster kr 20,- per stykk og kan kjøpes på Vipps nr 605352. Ved å legge igjen navn og mobilnummer vil korpset kunne sende tilbake informasjon om tildelte loddnummer og følge opp vinnere av premier. Gjennom et samarbeid med Nardo-Posten og TV Risvollan vil trekningen av hovedgevinster skje direkte i løpet av sendingen de skal ha på nasjonaldagen mellom kl 10-12. Denne sendingen vil streames på Nardo-Postens Facebookside og direktesendes på kabelnettet (Canal Digital 126 og Get 232). Fullstendig trekningsliste legges ut på korpsets Facebook side og det vil bli mulighet for å hente gevinster som ikke er mulig å få levert på ettermiddagen på 17. mai.

 

Korpsmusikk til folket

Steindal Skolekorps vil starte dagen med å spille under flaggheising på Steindal Skole klokken 8 før det marsjeres i nærområdet. Korpset vil stoppe og spille korte konserter på utvalgte steder langs en ganske lang rute og håper alle i skolekretsen vil kunne høre korpsmusikk på nasjonaldagen. I forkant av de offisielle saluttene og felles synging av nasjonalsangen klokken 13 vil det bli en konsert i nærheten av Steindal Skole. På grunn av smittevernreglene er det forbud mot arrangementer med mange deltagere og det er  viktig å understreke at dette ikke er arrangementer det inviteres til og at alle oppfordres til å komme ut på balkonger og hager og se og høre korpset hjemmefra. Ingen må følge etter korpset når det marsjeres og skal man observere korpset må dette skje på behørig avstand. Det vil kun være utvalgte foreldre som følger korpset for å hjelpe musikanter ved behov og for å bidra til at de klarer å følge de smittevernregler som er laget. Steindal Skolekorps er glade for at man på denne måten kan få lov til å marsjere og spille på nasjonaldagen og håper at det tross alle begrensninger kan bli en veldig fin markering.

 

Som nevnt bes alle om at ingen følger etter korpset og at man prøver å høre/se fra balkonger og hager. Røde prikker er planlagt stopp-punkter hvor det spilles, underveis er det bare trommer for å passe på at alle klarer å holde avstand i side og front.