Lokal TV-sending og streaming på 17. mai

Annonse

Årets 17. mai-feiring blir ikke markering av vår egen nasjonaldag på tradisjonelt vis. Vi ønsker derfor å gi deg to timer med stemning fra lokalmiljøet på formiddagen før hele nasjonen skal synge av full hals klokken ett. Det blir gjester fra bydelen, innslag med både korpsmusikk og taler fra de lokale skolene. Mange «kjente» bydelsansikt vil dukke opp på skjermen i løpet av vår sending.

«Bygda vår»

I disse dager er det meste av arrangementer avlyst og det er store begrensninger på hvor mange som kan samles i forbindelse med ulike tilstelninger. Dette har ført til at mange forskjellige aktiviteter er flyttet over til digitale flater. Årets 17. mai-feiring er intet unntak og vi ønsker å gi lokalmiljøet en mulighet til å oppleve litt av den stemningen de aller fleste av oss ikke kan være tilstede ved fysisk under årets markeringen av nasjonaldagen. Nardo-Posten har derfor valgt å inngå et samarbeid med TV Risvollan for å kunne formidle litt av dette, og å gjøre «bygda vår» mest mulig tilgjengelig for flest mulig. Sendingen vil avvikles direkte fra klokken 10 til 12 og både streames på vår egen Facebook-side i tillegg til at det sendes på kabelnettet, forøvrig på Canal Digital/Telenor og Get.

 

Opptak til innslag i 17. mai-sendingen er under produksjon i disse dager. (Foto: Randi Moen Sund)

 

Lokale gjester og innslag

For å kunne skape en innholdsrik og underholdende sending er opptakene til enkelte av innslagene i full produksjon. Programleder ved sendingen vil være Nardo-Postens redaktør Erik Arnøy, og blant gjestene i studio er skuespiller Hans Petter Nilsen som både er oppvokst i bydelen i tillegg til at det er her han også har bosatt seg etter han stiftet sin egen familie. Det vil blant annet bli innslag med både korpsmusikk, tale fra Ordfører Rita Ottervik, rektorer og elevrådsrepresentanter fra skolene i bydelen og generelt mange «kjente» fjes på skjermen i løpet av de to timene.

 

Hans Petter Nilsen er gjest i studio på 17. mai.  (Foto: nrk.no)

 

Bydelsfokus

Tanken bak sendingen er å skape et tilbud til de som ønsker å oppleve lokalt forankrede innslag fra storbydelen, se og høre taler fra de lokale skolene, korps og kultur. Og alt dette vil foregå på samme tid som barnetoget tradisjonelt ville bejublet seg gjennom våre bygater.

Vi håper du vil feire nasjonaldagen med oss!

 

Sjekk Facebook-arrangementet her!