Et forrykende show

Annonse

Bandet Monarch fra Nardo ga publikum fullt trøkk under fredagens UKM på Kulturhuset ISAK.

Fredag kveld var det duket for musikkfestival under årets UKM – Ung Kultur Møtes ved Kultursenteret ISAK. Flere unge artister fra Nardo deltok med innslag i både pop- og rocksjangeren. Med solide opptredener tok de publikum med storm i et forrykende show.

Proff produksjon

Noen uker tilbake i tid ble det arrangert lokalt UKM ved Sunnland Skole hvor noen av de samme artistene opptrådte, og når de nå skulle stå på scenen ved ISAK fikk de oppleve å stå på en etablert scene med en profesjonell produksjon. Med godt publikumsfremmøte ble det god stemning i salen når kveldens to konferansierer ønsket velkommen og introduserte første artist ut.

 

Det var to livlige konferansierer som loset publikum gjennom forestillingen fredag kveld.

 

Klassikere

Først ute av bidragene fra Nardo ved denne forestillingen var bandet Monarch som hadde valgt seg ut to klassikere for kvelden. De åpnet med Queens «Bohemian Rapsody» til et imponerende lysshow og masse røyk, før de avsluttet sin opptreden med en knalltøff versjon av Green Day sin «Basket Case». Med et stødig komp av Isidora Bizama på bass og Brage Vinje på trommer hadde låta et solid driv og ble komplettert med godt gitarspill av Markus Kolstadløkken Eikseth og vokal med «attitude» fra Jacob Jerner.

 

Med attitude og stødig komp rocket Monarch salen med sin versjon av «Basket Case».

 

 

Behagelige poplåter

En av de andre deltagerne fra Nardo var snart tretten år gamle Jorid Arnøy som hadde valgt seg to rolige poplåter, henholdsvis «Supermarket flowers» av Ed Sheeran og «Before you go» av Lewis Capaldi. Med en ro og trygghet fremførte hun begge sangene på vakkert vis til solid applaus fra salen. En flott opptreden av forestillingens yngste deltager.

 

Med en flott opptreden under fredagens UKM høstet Jorid Arnøy god applaus fra salen.

 

 

Fornøyd arrangør

Ansvarlig for UKM i Trondheim Kim Olve Breistrand som til daglig er ansatt i Trondheim Kommune ved Kultursenteret ISAK virket godt fornøyd med oppslutningen rundt arrangementet, og synes det er et høyt nivå på deltagerne. Han påpekte den gode variasjonen i sjangre og uttrykk, og var meget tilfreds med gjennomføringen av arrangementene de har hatt så langt i år. Nå står fylkesmønstringen for tur og da vil noen av de artistene som har opptrådt lokalt få muligheten til å være med på veien videre for å representere Trondheim der.

 

UKM-ansvarlig Kim Olve Breistrand er til daglig ansatt ved ISAK.

 

Instrumental

Ved en av de tidligere forestillingene denne fredagskvelden opptrådte også Nardobandet Purple Musketeers som består av Ask Bekkadal på bass, Aslak Øyum på gitar og Emil Waldenstrøm på trommer. De hadde for anledningen valgt å fremføre en instrumental-låt av John Petrucci med tittelen «Glasgow kiss». Hele versjonen kan både sees og høres på deres Instagramprofil.

 

Trioen Purple Musketeers bestående av Aslak Øyum, Ask Bekkadal og Emil Waldenstrøm. (Foto: William Myrmo Silset)

 

(Foto: William Myrmo Silset)