Den absolutte korpsbydel nummer en!

Annonse

(Foto: Randi Moen Sund)

Med eget skolekorps ved alle barneskolene i bydelen er «bygda» vår i en unik situasjon. Både Nardo, Steindal, Utleira og Nidarvoll har egne dyktige korps bestående av en generasjon som viderefører en stolt tradisjon.  Leder i Nardo Skolekorps, Karsten Landrø er bestemt på at når folket ikke kan komme til korpset, så må korpset ut til folket ved årets feiring av nasjonaldagen.

Musikk til folket

Nardo Skolekorps er i gang med øvinger igjen etter mange uker med korona-restriksjoner. I forrige uke fikk musikantene i Nardo skolekorps møttes igjen på Nardo skole, for første gang siden 12. mars. På behørig avstand, og oppmøte med ferdig montert instrument, fikk korpsmusikantene lov til å spille sammen, og ikke minst, øve på marsjering.

Nå gleder de seg veldig til 17. mai, selv om det blir en ganske annen markering i år enn hva man er vant til. Korpset ønsker gjerne å bidra med musikk i nærmiljøet, gå forbi hus med folk på verandaen og vaiende flagg. Som leder Karsten Landrø så fint sier det,

– Når folket ikke kan komme til korpset, må korpset ut til folket!

 

(Foto: Randi Moen Sund)

 

Mister viktig inntektskilde

Selv om det ikke lar seg gjøre å arrangere leker, salg av kaffe og kaker og åresalg på skolen på ettermiddagen den 17. mai, vil korpset gjerne spille og marsjere på nasjonaldagen, og holder nå på å legge opp en rute hvor flest mulig på Nardo kan få høre flott korpsmusikk. Det er faktisk også mulig å bestille korpset til å komme å spille der du måtte ønske det i bydelen mot et honorar.

Det blir satt stor pris på støtte til korpset som mister sin viktigste inntektskilde nå når det ordinære 17. mai-arrangementet ikke kan gjennomføres. Så om noen har lyst til å støtte Nardo skolekorps kan de vippse en sum til 134571 – eller bestille konsert i hagen på selveste nasjonaldagen.

 

(Foto: Randi Moen Sund)

 

En ting som er helt sikkert er at store og små musikanter gleder seg til 17. mai!