Minicup i fotball på Ottisbanen

Annonse

Av Redaksjonen

Tiden av året er kommet til den årlige Burger King-cup på Othilienborgbanen hvor både jenter og gutter i alderen 6 til 10 år deltar.

Fotballglede

Lørdag 14. og Søndag 15. september arrangeres cupen som er en fin tradisjon i idrettslaget på Othilienborg. Her møtes mange fotballglade barn for å spille kamper og å delta på andre aktiviteter på arenaen. På Othilenborg IL sin Facebookside lokkes det med – masse godt humør, fint program og mye gøy for alle barna, så her er det bare å ta med hele familien til ei super fotballhelg på Ottisbanen.

Det vil bli aktiviteter, åpen kiosk og masse fotballglede på Othilienborg kommende helg.

Langtidsvarsel

I skrivende stund melder yr.no om 11 grader og 2.2 mm nedbør lørdag og oppholdsvær med 12 grader på søndag. Samtidig registrerer vi også at temperaturtoppen den kommende uken vil være på onsdag med 19 grader og lett overskyet, ifølge værmeldingstjenesten.