Utleira fortsetter seiersrekken

Dagens mann for Utleira ble Sindre Welo som avgjorde kampen med sitt 14. mål for sesongen.

Med resultatet 3-3 i de to foregående oppgjørene i KFUM-hallen ville Utleiras Sindre Welo det annerledes denne gang. Han avgjorde kampen med sitt seiersmål slik at kampen endte 3-4 . Dette var hans 14. scoring så langt denne sesongen. Dermed står Utleira Futsal med 7 seiere av like mange mulige.

Ledelse til pause

KFUM Oslo Futsal gikk opp i ledelsen 1-0 etter et skudd gikk i treverket og traff keeper slik at ballen gikk i mål, men ledelsen varte ikke lenge. Først utlignet Sindre Welo til 1-1 under minuttet senere. Even Rogstad Kvalvær sendte Utleira i ledelsen ett minutt etter utligningen, før Erlend Tjøtta Vie økte til 1-3 ett minutt etter det igjen, som blir pauseresultatet.

Ny spenning i andre omgang

I andre omgang fortsetter Utleira å føre kampen, men det er KFUM som får det første målet med 2-3 i det 28. minutt. Ny spenning i kampen, og i det 36. minutt kommer utligningen, og stillingen er 3-3, som det har endt i begge de to foregående oppgjørene mot KFUM i KFUM-hallen. Denne vanen var imidlertid Sindre Welo ikke kjent med, og i det 38. minuttet setter han inn seiersmålet, hans 14. for sesongen, og Utleiras menn kunne feire 7 av 7 mulige seire så langt i sesongen.

Oppgjør i Halden søndag

Søndag er Utleira på plass i Halden for oppgjøret mot Fredrikshald Prishtina i Remmenhallen klokken 14. Der jakter de seier nummer 8 for sesongen.