På tabelltopp etter målkalas

Annonse

Sindre Welo scoret hele fem mål i oppgjøret mot Hulløy fra Bodø. (Foto: Utleira Futsal)

Lørdagens oppgjør mellom Utleira Futsal og FC Hulløy Bodø ble målrikt med hele ni mål. Hjemmelagets Sindre Welo sto for fem av scoringene og bidro sterkt til at Utleira topper tabellen i Eliteserien Futsal for herrer.

Forsinkelser fra Bodø

Utleira Futsal publiserte lørdag via sosiale medier at kampstart var utsatt grunnet forsinket fly fra Bodø. Avspark ble tatt når dommer Mats Thorsø Hansen blåste i fløyta ca. tjue minutter etter oppsatt tid.

Målkalas

Etter ni minutter kom den første scoringen i dette oppgjøret da Wiset dro seg inn fra høyre og satte ballen kontant nede ved stolperota til 1-0 for hjemmelaget. Ved pause sto det 2-0 etter at Sindre Welo hadde scoret sitt første for dagen, også det i første omgang. Etter hvilen reduserte gjestene til 2-1 før de utlignet ikke lenge etter. Deretter startet Welo-showet. med ytterligere tre mål til slik at stillingen var 5-2 da bortelaget fra Bodø fikk nok en redusering med fire minutter igjen på klokka. Welo svarte igjen og fastsatte sluttresultatet til 6-3 i favør hjemmelaget fra Utleira.