Tatt ut til European Youth Olympic Festival

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Det er stort for Utleira Håndball at Synne Olsen er tatt ut på landslagsturnering. Det viser at klubben kan være et godt alternativ for unge spillere som søker utvikling.

Synne trener stort sett med seniorlaget i Utleira, og har de siste to månedene utviklet seg mye i og med treningsgruppen i det daglige har blitt enda sterkere.

Hun har frem til vidergående spilt i moderklubben Rognan håndball. Det viser at det er fullt mulig å utvikle seg godt i moderklubb før man tar steget videre fra videregående skole. Små klubber kan være en knallgod arena å utvikle seg i.  Synne er en tålmodig spiller som helt klart søker utvikling i eget spill og sammen med medspillere. LK 05 er samlet fra 22. juli, og møter Kroatia 25. juli til første kamp.

Hoved trener for LK 05 er trønder Eirik Haugdal som til daglig er hovedtrener for Rema 1000-ligalaget Larvik.

Rekruttlag

Synne Olsen er i dag Utleiraspille, og klubben har målsetning om å ta godt vare på og å sørge for at hun fortsetter utviklingen sin videre til nye nivå. Utleira har i år for første gang et rekruttlag samt et juniorlag  som ligger rett under seniorlaget. De skal nål prøve seg på nasjonale serier og samtidig ha en treninghverdag der flere blir tett knyttet opp imot seniorlaget.

Lik spillestil på alle lag fra J16 år og oppover i en tydelig oransje tråd som klubben håper å bygge sterkere over tid.  Alle våre unge spillere skal få muligheten til å prøve, feile og utvikle seg over tid. Utleira har ingen ambisjoner om å vinne nasjonale serier, men heller utvikle spillere som en dag kan ha gode år som seniorspillere på flere nivå.

Vi i Nardo-Posten gleder oss til å følge Synne og alle de andre unge som nå snart starter en ny og lang håndballsesong.

1. august er Utleira Håndball i gang, og 5.-7. august har J16 – junior – rekrutt – senior felles treningssamling der miljøet i klubben skal forsterkes både mellom trenere, spillere, lagledere og sportslig ledelse.