Stor glede i dårlig vær

Annonse

En fornøyd gjeng med spillere fra Nidelv G2013 etter å ha fått sine medaljer for deltakelse i Tiger-cup. (Foto: Kenneth Wraalsen)

Med fotballsko på, og i ruskende høstvær var det gleden over å spille cup som trumfet på Othilienborg-banen sist helg. Både fredag og lørdag ble det spilt Tiger-cup med mange hundre deltakere.

Tiger-cup er et samarbeid mellom Othilienborg IL og Utleira IL. I utgangspunktet skulle det spilles kamper på begge klubbers arenaer, men av praktiske årsaker ble hele turneringen gjennomført på Ottis-banen.

Allerede fredag ettermiddag ble de første sparkene på ballen foretatt da det ble spilt kamper fra klokken fem på ettermiddagen til etter klokken åtte på kvelden. Lørdagen startet allerede klokken ni på morgenen, og varte frem til Barne-TV tid.

Med et tett kampoppsett fredag ble det spilt mange kamper under cupens første dag. (Foto: nardoposten.no)

Bedre enn forventet

Ifølge værvarslingen for cup-helga var det ikke lovende utsikter. Dette etter at vi har opplevd en fantastisk første halvdel av september. Men på tross av værmeldingen så ble det ikke så ille som det kunne blitt. Tidvis var det en meget fuktig opplevelse, men gleden over å spille fotball-cup trumfet ruskeværet.

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)

Oppdelt dag

Ved starten av turneringens andre dag var det oppsett med mindre baner med vant hvor hvert lag stilte med tre spillere hver. Under en liten pause etter klokken tolv ble det rigget om til 5`er-baner. Resten av cupen ble spilt på disse.

(Foto: nardoposten)

Solid bemanning

Dugnadsånden under cupen virket upåklagelig, med den gode bemanningen så det ut til at det meste gikk tilnærmet knirkefritt begge dager. Kiosken i serveringsteltet var intet unntak under lørdagens gjennomføring.

Ikke første gang disse to er ute på vakt! God dekning i kiosken under cupen var det utvilsomt. (Foto: nardoposten.no)

Maskot på besøk

Lørdag ettermiddag kom Rosenborgs egen maskot Troillet på besøk til glede for alle som var tilstede ved Othilienborg-banen. Her ble det mange high-fives og selfies med den populære maskoten som hadde vært i byen tidligere på dagen for å promotere søndagens kamp på Lerkendal mot Lillestrøm. Alle deltakerne ved cupen fikk også gratis barnebillett til denne kampen.

(Foto: nardoposten)

Alt i alt ble det en flott fotball-cup for mange store og små denne september-helgen, og om bare en og en halv uke arrangeres det ny turnering for barn og unge, denne gang i Nissekollen. Da er det nemlig klart for SMN-cup for Nardo Fotballklubb.