Pasjonskonsert i kirka

Annonse

Hoeggen Kirke inviterer ofte til kulturelle kvelder med konserter og andre ulike tilstelninger

Av Redaksjonen

Det blir en konsert med mye vakker korsang i et variert musikalsk språk, flotte solister og musikere som formidler musikk og tekster som varmer og vekker i inngangen til påskehøytiden. På plakaten står blant annet Faurés Requiem.

Hoeggen Vocale er under ledelse av dirigent Oddrun Bølset et blandet kor med 20 medlemmer. De har sammen med Byåsen Sangkor gleden av å invitere til pasjonskonsert i Hoeggen Kirke Onsdag 10. april kl 19:30. Andre medvirkende denne kvelden vil være sopranen Hilde Gjermundsen og organist Øyvind K. Pettersen.

Fra hver sin side av byen

Byåsen Sangkor ble etablert i 1945 og er et kor bestående av 73 medlemmer. Korets faste dirigent og musikkfaglige leder er Petra Bjørkhaug. Det store koret som til daglig øver i kulturbygget på Byåsen Skole tar nå turen til riktig side av elva for å dele sin vakre sang med de som måtte ta turen til kirka denne onsdagen. Senere i år, nærmere bestemt i oktober skal koret delta i en korfestival i Italia. Dette blir nok et stort høydepunkt i 2019 i tillegg til konserten i Hoeggen Kirke.

En glad gjeng i Byåsen Sangkor ser frem til å holde konsert sammen med Hoeggen Vocale (Foto: Byåsen Sangkor)

Lokale Vocale

Hoeggen Vocale er et firestemt blandakor som brukes i ulike liturgiske sammenhenger i gudstjenestene, og som jevnlig holder konserter med et variert repertoar fra engelsk, norsk og europeisk kirkemusikk. Denne konserten blir helt klart et av høydepunktene i 2019, ifølge kantor og dirigent Oddrun Bølset.

 

Billetter kjøpes i døra, betalingsmetode: Vipps, kort eller kontant.

Inngang: kr 150,- /Barn under 15 år har gratis inngang.