Ny låt helt «gratis i hodet»

Annonse

Allerede før de har albumdebutert har de rukket å spille konserter over hele landet, på alt fra store festivaler til små klubbscener. I februar blir de å finne på scenen under Trondheim Calling, og nå er de ute med ny musikk.

Regnvær består av Kristian Steffensen, Ruben Skorstad, Øyvind Mentzoni Skjervold, Jonas Lind og Joachim Schmidt. Bandet ble dannet i Bodø i 2015, og fikk raskt oppmerksomhet i hjembyen med sine fengende hits og vakre ballader. Siden da har låter som «Høyere», «Aurora», «Søvnløs» og «Danser» gitt dem mye radiospilling og over to millioner streams på Spotify til nå.

Med et sound som beveger seg i krysningen mellom pop og moderne R&B, kombinert med ærlige tekster om kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv, har guttene i Regnvær kapret mange hjerter og skapt en solid fanbase i Norge. Hele bandet bor nå sammen i kollektiv på Nardo i Trondheim. Med eget studio i stua produseres det låter på løpende bånd som er så catchy at det er umulig å ikke la seg rive med. Leiligheten er liten. Ambisjonene er store.

Også live har bandet fått et godt rykte. Allerede før de har albumdebutert har de rukket å spille konserter over hele landet, på alt fra store festivaler til små klubbscener. Samtidig har gjengen arbeidet med ny musikk som vi garantert får høre mer av i 2022.

«Gratis i hodet mitt»

Den nye singelen fra Regnvær er ei velprodusert rolig poplåt som åpner i akustisk drakt med et ærlig og følsomt budskap, formidlet med en like ærlig og følsom vokal. En fin formidling om det å ikke klare helt å gi slipp på noen man er glad i.

Om den nye låta med tittelen «Gratis i hodet mitt» som er ute på alle strømmetjenester i disse dager sier bandet selv;

Låten handler om at det eneste som er igjen av et forhold er tankene og minnene om personen. Disse kan være både fine og vonde, men de lever videre helt «gratis i hodet» og gjør at man på et vis likevel er nær hverandre.
Låten ble skrevet og produsert i noen sene nattetimer i vårt felles-studio som vi deler i bandkollektivet vårt på Nardo i Trondheim. 

 

Klare for bransjefestival

I februar blir bandet å finne på den prestisjetunge bransjefestivalen Trondheim Calling. Regnvær er valgt ut av juryen, og skal spille konserter både 3. og 5. februar. På sin egen Facebook-side takker bandet for denne tilliten, og ser frem til å være en del av festivalen.

Vi oppfordrer til å sjekke ut Regnvær der du strømmer musikk!