Pepperkakeby på Nardo også i år

Annonse

 

I år, som i fjor, skal det lages pepperkakeby på Nardo Centeret. Det er snart jul og byen skal være et symbol på at juletiden er her for at vi skal komme sammen og dele av det vi har, invitere inn i varmen vår og la alle delta i den fine tiden. Selv om man ikke feirer jul til vanlig så kan det være en fin tid å oppleve.

Alle kan bidra

Hvem som helst kan bygge et pepperkakehus og få det med i byen vår. Det er Nardo og omegn frivilligsentral som setter opp byen og tar imot husene som kommer inn.

– Jeg håper at byen blir enda større enn i fjor, sier Trond Østvold som er leder for sentralen.

Dette bildet ble tatt under byggingen av fjorårets Peppekakeby.

Har du lyst til at ditt hus skal stå i byen?

Ta kontakt med Nardo og omegn frivilligsentral for å avtale avlevering av huset. Byen settes opp 2 desember og avlevering av huset må avtales før den tid.

– Viktig at folk som vil få med huset tar kontakt før 2 desember, forteller Østvold. – Det er mange hus og viktig at alle får en fin plass i byen.

 

 

Plass til både bedrifter og privatpersoner

I byen vil det stå hus fra både lokale bedrifter og privatpersoner. Har du lyst til å levere et hus som representerer din organisasjon eller bedrift så ta kontakt med frivilligsentralen.

Veldedig formål

Midt i byen vil det stå en liten plakat med et budskap om en organisasjon som gjør veldedig arbeid. Man vil ha mulighet til å gi til denne organisasjonen. I år vil det være dyrebeskyttelsen i Trøndelag som får plass midt i byen.

 

I fjor gikk innsamlingen til Røde Kors Trondheim sitt arbeide.