På toppen av tabellen etter tredje serierunde

Utleira troner på toppen av tabellen etter å ha slått fjorårets seriemester for første gang. (Foto: Utleira Futsal)

Endelig skulle det lykkes for Utleira å slå fjorårets seriemester Sjarmtrollan på det øverste nivået i futsal. Med lørdagens 3-1 seier i Utleirahallen troner de nå på toppen av tabellen med ni av ni mulige poeng.

Målløst til pause

Etter en tøff og sjanserik førsteomgang sto det utrolig nok 0-0 til pause i eliteseriens tredje runde. Hjemmelaget som aldri før har klart å slå Sjarmtrollan i seriespill havnet under 0-1 litt ut i den andre omgangen, men da våknet de og utlignet med mål av Sindre Welo etter strålende forarbeid av Oskar Stølan. I løpet av de følgende fem minuttene scoret først Moen på et skudd via en Sjarmtrollan-spiller, før Morten Berre fastsatte sluttresultatet til 3-1. Dermed troner nå Utleira helt øverst på tabellen med ni av ni mulige poeng etter tre runder er spilt.