En real maktdemonstrasjon

(Foto: Utleira Futsal)

Det ble en skikkelig maktdemonstrasjon fra Utleiras side i første kamp etter juleferien, og det var Freidig som måtte plukke hele åtte baller ut av nettet før sluttsignalet ble blåst.

Utleira tok kontroll på kampen fra start, men de helt store mulighetene lot vente på seg. Da det først løsnet var det skikkelig med tre kjappe mål. Noe senere kontret gjestene inn 0-4, som også ble pauseresultatet.

I andre omgang tar Freidig ut keeper allerede etter fem minutter, og det blir en litt annerledes kamp. Midtveis i omgangen begynner Utleira å vinne ballen fra Freidig uten keeper i mål, setter to baller i tomt mål og kontrer inn et tredje.

Helt på tampen får gjestene en siste scoring på en ny kontring, og det ender med 0-8 på tavla.

Utleiras målscorere lørdag ble Sindre Welo (2), Richard Lukas Halvorsen (2), Erlend Tjøtta Vie (2), Andreas Økland og Magnus Johansen.

Neste helg er det første runde av cupen, deretter blir det ei frihelg før Utleira Futsal tar imot HSIL og Veitvet i Utleirahallen.