Utleira Futsal er vinner av Eliteserien

Annonse

En fornøyd tropp etter seieren over Sjarmtrollan i Breivikahallen forrige helg. ( Foto: Utleira Futsal)

Med to kamper igjen å spille for sesongen kunne Utleira slippe jubelen løs etter at Hulløy slo Sjarmtrollan i helga. Med dette resultatet er det ingen som kan ta igjen den suverene serielederen som ikke har tapt en eneste kamp på hele sesongen. Nå jakter de poengrekord!

En solid sesong

Med imponerende resultater og seier i 15 av 16 kamper så langt i sesongen ville helgens kamp mellom Hulløy og Sjarmtrollan være med å avgjøre om Utleira var sikret seriemesterskapet. Det så lenge ut til at Sjarmtrollan skulle ta alle tre poengene i Bodø, men Hulløy snudde kampen mot slutten og vant 2-1. Dermed kunne Utleiras menn slippe jubelen løs etter at tittelen var i boks.

Gullfeiring

Kommende helg spiller Utleira sine to siste hjemmekamper for sesongen, og først ute er Sandefjord på fredag klokken åtte. Her loves det gullfeiring i Utleirahallen. Siste kamp for sesongen spilles i samme hall søndag klokken tolv, da heter bortelaget OSI Futsal.

 

Poengrekord

Med to kamper igjen å spille for sesongen står Utleira Futsal med  46 poeng, tre poeng bak nåværende rekordinnehaver Vegakameratene. Det vil si at poengrekorden er innenfor rekkevidde og et nytt mål å nå for sesongen. Mot antatt dårligere motstand som innehar henholdsvis åttende og tiendeplass på tabellen kan dette være mulig for den nybakte seriemesteren.