Kampen de måtte vinne

Annonse

Meget godt fornøyde etter 1-0 seier over Sunndal i årets viktigste kamp. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

I siste kampen for sesongen tok Nardo sitt A-lag for damer imot Sunndal i Nissekollen. Med like mange poeng som motstanderen lå Nardo nederst på tabellen med dårligere målforskjell og måtte dermed slå Sunndal for å berge plassen.

Avgjørende kamp

I en sesong som Nardos målscorer Marie Moan omtaler som en sesong med mye «stang ut» var det en meget viktig kamp som ble blåst igang av dommer Helle Reiten fra Sjetne IL klokken 14 lørdag. Med en motstander som har vunnet de to siste oppgjørene mellom lagene, var det et lag som Nardo ikke hadde beseiret siden 5. mai 2018 som gjestet Nissekollen. Og det tok 71 minutter før nevnte Moan fikk ballen i mål for Nardo. Dermed ble det 3 poeng i årets viktigste kamp, noe som kan utgjøre at Nardo sitt A-lag for damer spiller på samme nivå også neste år. Imidlertid kan Nardo også rykke ned, om avdelingsvinner KIL/ Hemne ikke rykker opp og Byåsen rykker ned fra 1. divisjon. Samtidig kan Sunndal redde plassen likevel, om KIL/ Hemne rykker opp og Byåsen ikke rykker ned.

Dagens dommer var Helle Reiten fra Sjetne IL (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

 

En jublende målscorer Marie Moan satte inn kampens eneste mål (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Hjertet utenpå drakta

Etter kampen uttalte Nardos trener Arild Kristensen følgende;

– Det var utrolig herlig med seier idag og levere når vi måtte. I dag spilte vi med hjerte utenpå drakta, alle sammen! Også svært godt å holde nullen for første gang i serien, og oppnå det vi skulle idag. Meget godt gjennomført av våre damer!

 

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Se eget bildegalleri fra kampen her:

Karlsen Foto – bildegalleri Nardo vs Sunndal

Tabellen

Etter totalt 16 kamper er spilt ser tabellen slik ut.

(nardofk.no)

 

Annonse