Humor, nostalgi og partymusikk

Annonse

Av Redaksjonen

Her får du en oversikt over de artistene som kommer til Fastlane Festival i Nissekollen 15. og 16. august 2019!

Vi har allerede publisert en del av artistene i løpet av de siste to ukene og navnene burde være kjente for noen og enhver. Det blir både humor, nostalgi og høy partyfaktor!

Harm og Hegseth

Duoen som for de fleste er mest kjent fra VGTV er festivalens store humorinnslag. Her blir det nok rikelig med mulighet til å trimme magemusklene.

Staysman og Lazz

Det blir garantert høy partyfaktor når duoen Staysman og Lazz entrer scenen under festivalen. Med schlägere som «En godt stekt pizza» vil nok allsangen runge over arenaen.

Katastrofe

Med deltagelse i forrige sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2 åpnet det seg et nytt publikum for Petter «Katastrofe» Kristiansen. I samme programserie annonserte han at artisten Katastrofe vil gi seg i løpet av 2019. Det vil si at dette kan være en av de siste mulighetene til å oppleve artisten i et slikt format. Katastrofe entrer scenen med ovennevnte Staysman og Lazz.

Larsiveli

Larsiveli har en evne til å formidle sterke følelser i kombinasjon med en unik musikalitet. Dette er mannen bak låtene «Baby» og «Kommer hjem» som har surra og gått på A-listen til P3

OKEY

Hva er vel en festival i barteby uten noe trøndersk blod på scenen? OKEY kommer for å spille opp til god stemning under FastLane Festival!

Markus Bailey

Denne sprudlende karen kommer for å lage god stemning på scenen under FastLane Festival. Markus Bailey er godt kjent som programleder, men visste du at han er en dreven DJ også?

 

Kickslip

Kickslip er rett og slett en festformel av de sjeldne, duoen er bestående av en dj og en trommeslager.

 

Ravi

Selveste Ivar Christian Johansen burde være kjent for de fleste under sitt alter ego; «Ravi». Har gjort seg bemerket både som programleder og artist. Nå er han klar for Fastlane Festival.

 

Tungevaag og Raaban

EDM-duoen Tungevaag & Raaban er kjent for store hits som ”Samsara”, ”Russian Roulette” og ikke minst låten ”Beast” hvor de teamet opp det finske pop-idolet Isac Elliot. T&R er Martin fra Norge og Raaban fra Sverige, en artist/DJ-duo som gjør «nymotens» EDM med sin egen greie på toppen. Musikken er catchy allsangvennlig EDM som er lett å danse og synge med til.

 

Billettsalget er i gang!

Om du ønsker å ta turen for å oppleve disse artistene anbefaler vi å kjøpe billett nå!

Her kan du skaffe din billett;

https://fastlanetrd.hoopla.no/sales/3816901323?fbclid=IwAR2On12SVvJc2-U9pGS7dY-SWOPaWR2on05uJw5rloD-8eYQmj6egzmyh2w