Et lite bondens marked på Nardo

Annonse

Av Redaksjonen

Det er klart for Høstfest og marked ved Nardo Centeret denne uken. På lørdag blir det gårdsutsalg, markedsboder og loddsalg hvor inntektene går til Frivilligsentralen i bydelen.

En suksess

Siden butikken åpnet har innehaver av Papilio, Kristin Rekstad arrangert kundekvelder med visning av klær og i tillegg fordelaktige priser for de fremmøtte. Da åpner hun butikken etter ordinær stengetid og lokker med en litt annen stemning enn til daglig. Dette har vært en suksess og noe kundene etterspør, ifølge Rekstad. Dette gjør hun altså torsdag denne uken.

Bondens «mini»-marked

En annen populær ting er å handle direkte fra produsenter av gårdsmat. Lørdag arrangeres det et høstmarked hvor både Saltnes Gård, Haugrønning Gård og Moholt Egg har utsalg på Nardo. Det vil si at det blir rikelig med muligheter til å anskaffe seg både lammekjøtt, økologisk potet og grønnsaker, biffburger og grillpølser, ferske egg, tyttebær og honning og mye mer. Det lokkes med smaksprøver på både fenalår, nygrillede pølser og nyrøkt laks.

Til inntekt for frivilligheten

Et lotteri hvor inntektene går til Nardo og omegn Frivilligsentral med gavekort hos 3 av aktørene ved Nardo Centeret avholdes også på lørdag. Dette vil genere en fin inntekt for en sentral som etter etableringen har bidratt til å gjøre bydelen til et enda bedre sted å bo. – Dette kommer godt med, sier Trond Østvold som er daglig leder ved Frivilligsentralen.

Daglig leder ved Nardo og omegn Frivilligsentral, Trond Østvold.

Noe for de minste

Ved lørdagens arrangement vil det bli gratis ansiktsmaling for alle barna som måtte ønske det. Dette blir utført av profesjonelle ansiktsmalere, så her er det uante muligheter! Og om de som tar turen til senteret i løpet av disse dagene tar en tur innom de ulike butikkene vil det nok være mange gode tilbud å finne. Kanskje julegavehandelen starter her?