Othilienborg avlyser BK-cup

Annonse

For få påmeldte lag tvinger Othilienborg IL til å avlyse BK-cup.

Av Redaksjonen

Nardo FK måtte utsette sin fotballcup i vår, nå må også Othilienborg avlyse BK-cup grunnet for få påmeldte lag. Mange klubber kjemper om både tidspunkt for avvikling og deltakere, noe som gjør det utfordrende for hver enkelt.

Utsatte Eat Move Sleep

Nardo Fotballklubb arrangerer vanligvis sin cup i Nissekollen på vårparten, men måtte i år velge å utsette denne til første helgen i oktober. Det er mange klubber som arrangerer egne turneringer i tillegg til de større turneringene. Dette gjør at hver enkelt klubb ikke har anledning til å delta ved alle disse cupene, noe som igjen gjør det mer utfordrende for de samme klubbene å tiltrekke seg deltakende lag ved egne turneringer. Eat Move Sleep arrangeres derfor i tidsrommet 4.-6. oktober i år.

Burger King-cup avlyst

Nå må Othilienborg IL velge å avlyse Burger King-cup grunnet for lavt antall påmeldte lag ifølge deres egen Facebook-side;

– Årets Burger King Cup er dessverre avlyst på grunn av litt for liten påmelding slik at det Ikke var mulig å arrangere turnering for flere av årsklassene. Vi kommer tilbake med nytt arrangement på et senere tidspunkt. Vi beklager dette til alle som har gledet seg til arrangementet.

Tema for forbundet

For at alle klubber og arrangører skal kunne ha like vilkår for avvikling av et slikt årlig arrangement må nok Norges Fotballforbund på banen for å legge føringer og eventuelt bistå med å administrere et årshjul slik at klubbene unngår unødig konkurranse om deltakere. Dette skal visstnok opp som tema hos NFF i nær fremtid.