Fotballcup på Tempebanen

Annonse

(Bildet er fra Nidelv Cup 2018 – Foto: Nidelv IL)

Av Redaksjonen

Kommende helg inviteres det til Nidelv Cup 2019.  Denne cupen arrangeres for lag i aldersklassene mellom 6 og 12 år. Nytt av året er at de eldste barna skal spille 9`er-fotball.

Troillet kommer

Nidelv Idrettslag har annonsert at før RBK sin maskot skal glede små og store i Fanzone på Lerkendal fra kl 18, så kommer Troillet på besøk ved Tempe Idrettsanlegg. I forbindelse med cupen har alle deltagere også fått tilbud om å kjøpe billetter til Lerkendal til kampanjepris. Avspark i kampen mellom RBK og Brann er klokken 20 på lørdag.

Nytt av året

Arrangøren har valgt å dele inn aldersklassene i ulike spillformer hvor de yngste barna spiller 3 v 3,  8 og 9-åringene spiller 5 mot 5, 10 og 11-åringene skal spille 7`er-fotball og de eldste barna som deltar spiller 9 mot 9 som er nytt av året.

Åpen kafè

Så om du har lyst til å oppleve fotballglede i løpet av helgen, ta turen til Tempebanen hvor arrangøren lokker med åpen kafè og hyggelig stemning.