Engasjement gir gode grasrot-inntekter

Annonse

Av Redaksjonen

En foregangsklubb på mange områder med over dobling av medlemsmassen på bare noen år har gjort Utleira IL til den tredje største grasrot-mottakeren i Trøndelag.

Dyrebeskyttelsen og RBK

I følge ferske tall fra Norsk Tipping er det kun Rosenborg Ballklub og Dyrebeskyttelsen Trondheim som mottar mer grasrotmidler enn Utleira i vårt distrikt. I en pressemelding skriver de følgende;

– I årets andre tertial, fra 1. mai til 31. august, ble det generert over 230 millioner kroner til det frivillige Norge.

Utleira mottar 182 000 kroner for andre tertial i 2019, mens Dyrebeskyttelsen mottar 238 000 og RBK 330 000 kroner.

Synlighet og bevisstgjøring

Utleira Idrettslag har vært dyktige til å formidle budskapet om grasrotandelen både internt i klubben og ved å gjøre seg godt synlig hos kommisjonærene. Dette har nok vært en utløsende faktor for å oppnå de gode resultatene. Så langt i år har klubben mottatt 373 000 kroner fra Norsk Tipping som resultat av grasrotordningen.

Åpen dag i Utleirahallen

Det arrangeres åpen dag i hallen 15. september fra klokken 11 til 13 med informasjons-stand om aktivitetstilbudet i klubben, masse aktiviteter for barna og åpen kiosk. Alle som går i 1.-4. trinn inviteres til å prøve allidrett, basket, futsal, friidrett, håndball og innebandy. Utleira har et bredt tilbud, så om du vil vite mer kan du ta turen til hallen denne søndagen.