Nysigneringer for Nardo FK

Annonse

Andreas Bergo Krokbø (t.v.) og Magnus Gullhaug Fløholm har signert for Nardo Fotballklubb (Foto: Nardo FK)

Av Redaksjonen

Med forsterkninger fra henholdsvis Strindheim og Odd gjør Nardo FKs herrelag seg klar for høstsesongen. Laget ligger for øyeblikket på 8. plass i PostNord-ligaen, 11 poeng bak serielederen.

Teknisk og offensiv

Andreas Bergo Krokbø kommer fra Strindheim TF, og har vært i Strindheim i en årrekke. Han har spillt 71 kamper for Strindheim i 2.div, og siste tiden da i 3.div. Andreas er en meget teknisk og offensiv midtbanespiller med målteft.  Nardo FK skriver blandt annet dette på sin egen Facebook-side;

– Andreas ønsker nå å ta nye steg og har valgt Nardo FK for videre satsning. Dette er vi meget glad for og vårt trenerteam ser for seg at dette er en spiller som kan dominere stort i 2.div fremover. Vi har sterk tro på at han vil tilføre mye fremover.

Student ved NTNU

Den andre nysigneringen er Magnus Gullhaug Fløholm, som kommer direkte fra ODD BK og har spillt siste årene i 2.div (31.obligatoriske kamper). Han har trent og spillt regelmessig med ODD BK Elite. Magnus er student og skal studere ved NTNU i tiden fremover. Magnus er midtstopper, svært duellsterk og en kraftfull spiller, og vil tilføre laget nok en ny dimensjon. Klubben uttaler følgende;

– Som Andreas, ønsker også Fløholm å ta nye steg i 2.divisjon og har valgt Nardo FK som videre plattform i sin utvikling som fotballspiller. Trenerteamet er svært glad for at han har valgt oss, Dette er i likhet med Krokbø også en spiller som vil tilføre mye fremover.

Topp og bunn

De andre trønderske lagene i PostNord-ligaen er Levanger som ligger på en 7. plass med en kamp mindre spilt. Byåsen ligger for øyeblikket helt nederst på tabellen 10 poeng bak Nardo og Levanger, mens Stjørdals-Blink er å finne på andreplass med et poeng mindre enn serieleder Fredrikstad. Det kan bli en spennende trøndersk fotballhøst i 2. divisjon.