Flott stemning på fersk festival

Annonse

 

Staysman & Lazz hadde med seg Petter Katastrofe som gjest på scenen ved Fastlane Festival

 

 

 

Av Redaksjonen

Med flotte artister på scenen og fine værforhold ble Fastlane Festival arrangert i Nissekollen torsdag og fredag. Ca. 5 000 festivalgjengere tok turen i løpet av de to dagene.

For første gang ble det arrangert en todagers festival i Nissekollen med en artistliste på plakaten som vekket interresse hos mange. Torsdag entret både OKEY aka Ola Klæbo, duoen Kickslip med en helt fenomenal trommeslager, DJ Arnt og ikke minst Staysman & Lazz med gjesteartist Katastrofe scenen. Det ble meget god stemning utover kvelden og det hele gikk veldig fint for seg.

Se bildegalleri nederst i saken

 

 

 

 

Harm og Hegseth

Fredagen åpnet portene allerede klokken 1630 da Harm og Hegseth var annonsert til klokken 1730. Under komikerduoens show var det laget en egen avdeling inne på arenaen for de i alderen 15 til 18 år. Da de nevnte herremenn entret scenen rett før klokken seks sto jubelen i taket, hvorpå de sørget for et vellykket show med et lattermildt publikum tilstede.

Det ble god stemning i Nissekollen når disse to entret scenen med sitt show.

Mange tok turen tidlig til festivalarenaen for å få med seg Harm og Hegseth.

Allerede klokken seks var det godt med publikum i Nissekollen. Ca. 50 personer under 18 fikk med seg forestillingen fra det dedikerte området som var satt av i gressbakken.

Hitparade med Ravi

Etter Harm og Hegseth hadde gjort sitt på scenen var det duket for Markus Bailey som DJ og showmann. Markus er nok kjent for mange blant annet fra Barne-TV på NRK. Et høydepunkt for mange denne fredagen ble nok Ravi som hadde med seg 7-mannsorkester (hovedsaklig bestående av kvinner). Han kjørte på med en hitparade uten sidestykke til høy allsang på låter som «E-ore», «Dains, dains, dains oppå bordet» & » Tsjeriåu» for å nevne noen.

En Ravi i storform fanget publikum med sine velkjente schlägere.

En fornøyd Ravi takker for seg.

EDM i verdensklasse

Fredagen ble avsluttet med duoen Tungevaag og Rabaan som har etablert seg godt på den internasjonale EDM-scenen. Dette sendte publikum dansende inn i natten. Alt i alt kan man si at festivalen var en suksess, selv om arrangøren hadde forventet flere publikummere enn hva som møtte opp i Nissekollen disse to dagene.

EDM i verdensklasse med Tungevaag og Rabaan.