Tapte årets første ligaoppgjør

Med et debutantpreget lag tok Nardo FKs A-lag for herrer imot Arendal i årets første serierunde av PostNord-ligaen søndag. Oppgjøret i Nissekollen endte med kun ett mål da gjestene scoret allerede før fem minutter av kampen var spilt.

Mange debutanter i Nardotrøya

Hjemmelagets startellever besto av flere debutanter enn spillere som også var med i fjorårets tropp. Kun Keeper og kaptein Henrik Bakke, Jarl Magnus Knutsen, Marius Sandvik, Andreas Krokbø og Arne Gunnes var de kontinuitetsbærende spillerne som startet kampen. Mange nye og spennende spillere har kommet til foran denne sesongen, hele seks av disse startet matchen.

Hele fjorten spillere borte

Ifølge sportslig leder i Nardo FK, Thomas Erikstad har hele fjorten spillere forsvunnet fra fjorårets spillerstall, og mange nye er kommet inn. Han mener det var svært uheldig med 0-1 ved Arendals Fabian Stensrud Ness allerede etter 4 minutter var spilt, men at resten av oppgjøret var jevnspilt med flere flotte muligheter. Med mange debutanter på banen i dag synes han dette lover godt og tror på mange poeng for Nardo gjennom sesongen, både på hjemme- og bortebane.

Bortekamp til helga

Neste kamp for Nardo FK er kommende lørdag på Straume Stadion hvor de møter Sotra som slo Fram 2-3 på bortebane lørdag.

Keeper og kaptein for Nardo FK Henrik Bakke måtte plukke en ball ut av nettmaskene i oppgjøret mot Arendal.