Målløst på hjemmebane

Søndag tok Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer imot Vard Haugesund i Nissekollen. De drøye to hundre fremmøtte måtte i likhet med begge lag forlate stadion uten scoringer. Etter de fire første kampene denne sesongen står Nardo nå med fire poeng.

Dette betyr at så langt ligger Nardo på en foreløpig 10. plass i PostNord-ligaens avdeling 2 etter å ha vunnet en kamp, spilt en uavgjort og tapt to. De to andre trønderske klubbene ligger i hver sin ende av tabellen så langt, med Levanger på en andreplass etter å ha vunnet tre og tapt en kamp, mens Rosenborg 2 ligger helt nederst etter et uavgjortresultat og to tap.

Klubbens egne oppsummering

Nardo FK oppsummerer søndagens oppgjør slik på sin egen Facebook-side;

NFK startet kampen klart best og styrte kampen i Nissekollen , anført av en midtbanetrio med Hammer, Holter og Wisth Lie så hadde vi full kontroll , kampens første store mulighet hadde Simen Nestaker som etter et perfekt innlegg av Andreas Uran headet utenfor fra fem meter, NFK fortsatte og Arne Holter hadde et skudd i stanga som vi så i mål , NFK fortsette å kontrollere ut omgangen. 2 omgang starter som den første med NFK som det førende laget. Utover i 2 omg gjør vi to bytter , Krokbø og Moula inn for Wisth Lie og Nestaker. Kampen ender 0-0 i Nissekollen mot et sterkt lag og gutta viser en fantastisk lagmoral i heten , det var utrolig herlig å se gutta reise seg etter LFK kampen og fortsetter vi sånn blir det mye moro på Nissekollen

Borte på onsdag

Neste oppgjør i årets PostNord-liga for Nardo FKs herrer er onsdag mot Skeid på Nordre Åsen kunstgressbane. Dette er en motstander som så langt ligger på femteplass på tabellen etter å ha vunnet to og tapt to kamper.