Fra øving på Risvollan til scenen på Nidelven

Annonse

Letnes Holding med siste finpuss på øving før konserten på Nidelven Bar og Scene fredag kveld.

På tampen av 2019 ga bandet ut en Ep med 3 låter, samt en singel i februar 2020 med låta «Sånn Vart Det». Videre lå det flere spillejobber og ventet da pandemien inntraff med et smell. Bandet har allikevel møttes og spilt og terpet i øvingslokale på Risvollan ukentlig for å opprettholde gleden de alle har av å spille utvalgte coverlåter samt videreutvike eget materiale. Bandet gleder seg stort til kveldens konsert på Nidelven Bar og Scene og er lykkelige for at billettsalget så langt tilsier at de skal holde på litt til.

Året så langt

2020 startet bra med god økonomi etter et godt spilleår i 2019, som bandet valgte å bruke på nye prosjekter i studio. På tampen av 2019 ga bandet ut en Ep, med 3 låter, samt en singel i februar 2020 med låta «Sånn Vart Det». Videre lå det flere spillejobber og ventet da pandemien inntraff med et smell, og takket være en medgjørlig bank og forståelsesfulle kreditorer, har bandet på tross av avlyste konserter greid å holde hodet over vannet med å utsette alle videre planer med plateinnspillinger og holdt to streamingkonserter i sommer/høst. Bandet har allikevel møttes og spilt og terpet i øvingslokale på Risvollan ukentlig for å opprettholde gleden de alle har av å spille utvalgte coverlåter samt videreutvike eget materiale. Bandet gleder seg stort til kveldens konsert på Nidelven Bar og Scene og er lykkelige for at billettsalget så langt tilsier at de skal holde på litt til.

 – På papiret er vi så nære en konkurs man kan komme, men «Vi Spælle Læll», sier frontfigur Vidar Letnes.

 

 

God kontroll

Vi spurte Letnes hvordan pandemien vil påvirke deres konsert på Nidelven Bar og Scene denne fredags kvelden.

 – Konserten påvirkes av at det er satt begrensninger i antall personer i lokalet da det er svært viktig å opprettholde 1-metersregelen, samt kontroll på hvilke personer som er til stede. Nidelven Bar og Scene er godt kjent for å holde orden i dette, og all servering skjer ved bordene, forteller han.

 

 

Toppet lag for anledningen

Til vanlig består Letnes Holding av Vidar Letnes på vokal og gitar, Geir Johansen på bass og kor,  Erik Hammerø på lead gitar, Roger Viken spiller trommer og korer i tillegg til at Ole Nilssen trakterer tangentene. Ved kveldens konsert har de toppet laget med de to flotte kordamene Carla Helen Dahle Karlsvik som er en av de to vokalistene i Boogie Nights og Ann-Lill Doobiedoo Grendahl Elshaug son blant annet er frontfigur i Tons of Sobs.

 

Rutinerte og dyktige kordamer bistår Letnes Holding ved kveldens konsert på Nidelven Bar og Scene.

 

Alltid klare

På spørsmål om hvilke planer Letnes Holding har for resten av året er bandets frontfigur krystallklar.

– Videre plan er å forsøke å få til noen ekstra konserter, så om noen mangler musikk til planlagte julebord eller andre arrangement holdes bandet alltid topptrimmet og klare for flere oppdrag, avslutter Letnes.

 

Geir Johansen på bass og mannen med navnet bak holdingselskapet, Vidar Letnes.

 

Trommeslager Roger Viken bak slagverket ved øving før konserten på Nidelven Bar og Scene.

 

Gitarist i Letnes Holding Erik Hammerø i godt humør på øving.

 

Ole Nilssen bak tangentene under øving forrige helg.