Årets happening i bydelen lover høy partyfaktor

Annonse

Nestleder i Nardo FK Stein-Roger Arnøy og festivalsjef Geir Arne Torgersen ser frem til å åpne portene for tusenvis av mennesker i Nissekollen.

Av Redaksjonen

Lokal festival med artister som Harm og Hegseth, Katastrofe, Staysman, Ravi og mange flere som tilfører Nardo FK økonomiske midler fra billettsalg og leie av arena. Dette blir uten tvil årets happening i bydelen.

Høy partyfaktor

Fastlane Festival arrangeres 15. og 16. august ved Nardo FKs arena Nissekollen. Arrangementet kan lokke med mange gode artister og billettprisen er langt rimeligere enn ved en rekke andre festivaler. Vi tok en prat med nestleder i Nardo FK Stein-Roger Arnøy og festivalsjef Geir Arne Torgersen.

– Her garanteres det høy partyfaktor, forteller Torgersen.

Med bred erfaring gjennom en årrekke tar han nå sats og arrangerer i regi av Fastlane TRD denne festivalen som retter seg både mot studenter/linjeforeninger og øvrig publikum.

– Vi gjennomførte et flott student-event i Nissekollen i fjor og når vi nå skulle satse på å gjennomføre en festival så var det ingen tvil om hva som var drømmelokasjonen. Det at vi i tillegg kan bidra økonomisk til Nardo FK både ved å betale leie for arenaen samt dugnadsbetaling og ikke minst det at Nardo FK har 300 billetter til salgs som går uavkortet til klubben. Alt dette kan faktisk generere inntil en kvart million i klubbkassen om beboerne på Nardo kjenner sin besøkelsestid.

Kjøp din billett her for å støtte Nardo FK

Kjente navn på plakaten

Det er duket for to dager med fullspekket program på plakaten når portene åpnes torsdag og fredag i midten av august. Her blir det muligheter for å oppleve Harm & Hegseth-show, som forøvrig også er åpent for publikum mellom 15 og 18 år på eget område. I tillegg kommer artister som Staysman og Lazz feat. Katastrofe, Tungevaag & Rabaan, Markus Bailey, OKEY (Ola Klæbo) og stjerneskuddet Larsiveli som er bl.a. A-listet på NRK P3. Mulighetene for «a trip down memory lane» blir det nok også når Ravi entrer scenen med schlägere som «Utadæsjælåplevelse», «Dødssøt», «Tsjeriåu» og «E-ore».

Les egen presentasjon av artistene her!

Samfunnsansvar

Geir Arne Torgersen forteller at arrangøren i utgangspunktet ikke har noe ansvar for å bringe midler inn i klubbkassen til Nardo FK utover den leie som betales for de fasilitetene som blir brukt ved arrangementet, men han ønsker å motivere beboerne i nærmiljøet og de som er tilknyttet klubben til å kjøpe billett. En egen link til billettsalg er opprettet med et antall på 300 billetter hvor beløpet i sin helhet går inn til klubbkassen. På den måten kan både arrangør og festivalbesøkende ta et samfunnsansvar ved å bistå en klubb som så absolutt behøver midlene og få en opplevelse i gjengjeld.

– Dette bør være en god motivasjon for å kjøpe seg festivalbilletter, sier festivalsjefen.

Kjøp billett her!

Både Arnøy og Torgersen har lang erfaring innen event og arangement.

På en hvitmalt benk i hagen

Vi møter Arnøy og Torgersen i bakhagen ved Louiselyst Gård hvor sistnevnte har ansvar for driften av selskapslokalene. Denne kvelden venter han storfint besøk av det norske hopplandslaget med støtteapparat. Da skal det serveres 3-retters til gjestene, så vi avslutter praten slik at verten kan starte forberedelsene til kvelden.