Snudde kampen etter pause

Annonse

Fornøyde målscorere etter å ha snudd kampen i 2. omgang (Foto: Nardo FK)

Av Redaksjonen

Etter å ha ligget under med et mål til pause snudde Nardos herrer kampen og vant til slutt 1-3 på en historisk sett vanskelig bortebane. Dermed ligger Nardo FK nå på en 5. plass i Postnord-ligaen.

Snuoperasjon

Etter å ha dominert store deler av den første omgangen gikk FK Vidar opp i ledelsen etter 27 minutter ved Thomas Klemetsen Jakobsen. Etter 5 minutter var spilt av andre omgang var det klart for å åpne målprotokollen i favør Nardo. Utligning 1-1 ved Amund Vingelen og etter 62 minutter sendte samme mann Nardo i ledelsen. I det 66. spilleminutt gikk Andreas Fossli av banen til fordel for innbytter David Erik Strandin. Allerede etter 3 minutter på banen økte han ledelsen til 1-3 som også ble sluttresultatet. En sterk borteseier for Nardo Fotballklubb.

Utfordring med sykdom

I forkant av denne bortekampen har Nardo slitt med noe sykdom den siste uken. Hovedtrener Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer slik;

– Vi er ikke på stasjonen fra start og Vidar har initiativet de første 25 min. Vi får justert oss inn mot pause og de siste 20 min tar vi tak i duellspillet og ikke minst begynner vi å ta form offensivt som var planen fra start. Vi ligger under 1-0 til pause, men har positivt fokus og er sterke i troen på at dette kan vi snu. 2 omgang er rett og slett fantastisk for vår del. Bunnsolid defensivt i et godt høyt press hvor vi har god struktur og er offensive i hode. Offensivt spiller vi voksent i dag. Vi er dyktige på tålmodighet i etablert og er massive når vi angriper. Overgangsspillet sitter bedre enn på lenge og sum sumarum er vi mange hakk bedre enn Vidar i alle spillets faser, en motstander som historisk sett har vært vrien for oss. Vi scorer 3 flotte mål. Amund benytter virkelig muligheten som spiss og scorer to herlige mål. David kommer inn og markerer seg umiddelbart med et kremmerhus av et langskudd dom punkterer kampen til 3-1. Ekstra sterk prestasjon ettersom halve troppen har ligget syk uka i forkant, likevel står vi 90 minutter på imponerende vis. Dette var virkelig en sterk kollektiv prestasjon av oss.
Nå ser vi frem opp og fram mot neste kamp mot FK Sola, hjemme i Nissekollen neste helg!

Solid start på høstsesongen

Etter 2-0 seieren over Arendal på hjemmebane sist helg viste laget at de er i god høstform når de nå også tok med 3 poeng hjem fra Stavanger. Nardo ligger nå på en 5. plass med bedre målforskjell enn Levanger, 13 poeng bak serieleder Stjørdals Blink.