Sommerferien starter på Ladesletta

Annonse

Spillerne fra Nardo G16 under oppvarming til kamp mot Byåsen.

Av Redaksjonen

For mange er det en tradisjon å starte sommerferien med Skandia Cup, og i år er intet unntak når en av Norges største fotballcuper arrangeres.

Når vi tok turen innom idrettsanlegget på Lade onsdag møtte vi ungdommene som spiller på Nardo FK sitt G16-lag. De var i gang med oppvarmingen før oppgjøret mot Byåsen. Vi spurte Henrik Rian og Jonas Arnøy om deres forventninger til årets cup.

– Vi ønsker å gjøre så godt vi kan og komme så langt som mulig, svarer Henrik kontant før Jonas skyter inn; – Og å ha det morsomt samtidig!

Disse gutta har deltatt i mange år ved Skandia Cup og har egentlig ikke helt kontroll på hvor mange år det har blitt så langt. De synes det er en hyggelig og morsom start på sommerferien med denne tradisjonen.

Henrik Rian (t.v.) og Jonas Arnøy spiller tradisjonen tro Skandia Cup den første uken av sommerferien

Fotball og jenter

Etter Skandia Cup er over skal de reise til Sverige for å delta i Storsjøcupen. Der blir det nok en god blanding av både fotball, jenter og nye bekjentskaper for guttene fra Nardo.

Jevn kamp

Oppgjøret mot Byåsen ble jevnt, selv om det endte 4-0 i favør Byåsen. På tross av tapet blir det sluttspill på G16-mannskapet fra Nardo.

Henrik og Jonas under onsdagens oppvarming før kampen mot Byåsen

Ikke alt handler om å vinne

Vi møtte også 3 av spillerne fra Utleira på Ladesletta. De hadde alle 3 spilt ferdig de innledende kampene og Robin kunne fortelle at hans lag hadde tapt alle kampene tross at de var jevnspilte. – Vi forsøkte å gjøre å gjøre vårt beste, men det fikk vi ikke til i dag, fortalte han. Guttene var enige om at det handler ikke bare om å vinne, men at det også er viktig å ha det morsomt.

Robin, Isak og Imre på plass ved Ladesletta i forbindelse med Skandia Cup