Poengdeling i nord

Annonse

Målscorerne og debutanten etter kampen mot Sjarmtrollan lørdag.

Det endte til slutt med poengdeling mellom Sjarmtrollan og Utleira i lørdagens Eliteserie-oppgjør, og antageligvis er ingen av lagene spesielt fornøyde med det. Helge Øie fikk sin debut fra start for Utleira, og kom godt fra en tøff ilddåp.  Søndag står Hulløy fra Bodø på motsatt banehalvdel.

Hjemmelaget snudde kampen

Det endte til slutt med poengdeling i lørdagens oppgjør av Eliteserien Futsal mellom Sjarmtrollan og Utleira, og antageligvis er ingen av lagene spesielt fornøyde med det. Utleira både førte kampen og tok ledelsen, og burde så absolutt scoret flere mål både før og etter Sindre Welo sendte bortelaget opp i 0-1 etter 30 minutter.

Sjarmtrollan snudde imidlertid kampen etter to mål ved Tobias Schjetne, og det føltes nok helt sikkert som en skuffelse da Simon Johansson satte et svakt skudd mellom bena på keeper med rundt 90 sekunder igjen å spille.

 

 

Ny mulighet for tre nye poeng

Søndag spiller Utleira mot FC Hulløy Bodø, og har dermed enda en sjanse denne helgen til å sanke tre nye poeng i jakten på et nytt seriemesterskap. Sjarmtrollan er en av de antatt sterkeste rivalene i kampen om denne tittelen, så å hente ett poeng på bortebane lørdag er sterkt.

Aftenstudier

Kvelden etter 2-2 mot Sjarmtrollan IL ble tilbringt på Scandic Ishavshotel med morgendagens motstander FC Hulløy Bodø på storskjerm.