Mye kjent og kjært på Bydelsfest

Annonse

Sjefskineser Ulf Risnes spiller på Bydelsfest i Utleirahallen 15. juni

Av Redaksjonen

Med artister som Ulf Risnes, Thomas Løseth, Kristian Raanes og Hollywood Scandal inviteres det til Bydelsfest i Utleirahallen Lørdag 15. juni.

Prosjektleder Ros-Mari Emilsen i Utleira IL beskriver Bydelsfest 2019 slik;

-Utleira IL er et idrettslag for nærmiljøet, og vi har aktiviteter både for barn, unge, voksne og seniorer. Og vi ønsker at alle i bydelen fortjener en feiring, og en fest for alle de som gir så mye tilbake til oppvekstmiljøet og idrettslaget. Bydelsfesten er bankett og fest, og deltakerne kan velge en av delene eller begge.
Å arrangere en bydelsfest er en ny og spennende arena for oss i Utleira IL. Vi mener vi har vanvittig gode lokaler til dette og satser på masse folk og god stemning!

Hun forteller videre at grunnen til at de har lagt dette til 15. juni er at det årlige Utleiraløpet arrangeres den samme dagen. Fokuset på dagen er barn og familien, og de får da besøk av Bjørnis og Rasmus og verdens beste band, forteller hun. Bydelsfesten er for alle som er over 18. år. Du trenger absolutt ikke å ha en tilknytning til Utleira IL for å delta, og om du bor i en annen bydel så er du hjertelig velkommen!

Mye kjent og kjært

En av artistene som står på scenen denne kvelden er Ulf Risnes som kan fortelle oss at han gleder seg til å spille på Bydelsfesten. Han lover publikum mye kjente og kjære låter, men vil nok også presentere Tre Små Kinesere sin nyeste singel. Han forteller videre at med singelslippet nå i mai følger også muligheter til å høre kineserne live her og der utover sommeren. På Bydelsfest har han ikke med resten av sitt eget band, men blir backet av Hollywood Scandal.

– Vi har vel spilt sammen en gang før, såvidt jeg kan huske. Alltid morsomt å spille med nye musikere!

Idol og The Voice

To andre artister som også står på scenen i hallen denne kvelden er The Voice-vinner 2017 Thomas Løseth og Idol-deltaker Kristian Raanes som endte som en god nummer to sist sesong. Sistnevnte er ikke bare en fremragende sanger, men også en dyktig gitarist. Alle artistene blir backet av det rutinerte Hollywood Scandal med Jostein Almåsbro i spissen.

The Voice-vinneren fra 2017, Thomas Løseth (Foto: TV2)

Ei kulturell storstue

Vi spurte Emilsen i Utleira om dette er starten på å etablere ei kulturell storstue i bydelen?

– Det håper vi på! Det er viktig at bydelen samles, at man møtes på en annen arena en man kanskje ellers gjør. Det er et fint sted å bli bedre kjent med andre i bydelen, og være mer samlet enn det vi tilsynelatende er i dag. Vi ønsker gjerne at dette skal være et årlig arrangement!  Vi er da avhengig av at denne gangen, som er den første, vil bli en suksess for alle deltakere og for oss som arrangør.

Hvordan har billettsalget gått så langt?

– Som ved andre arrangementer har det gått litt trådt i starten, men det har kommet en del påmeldinger nå. Og vi har fremdeles mange plasser igjen! Hallen vår tar 1000 mennesker til denne typen tilstelninger. Det er viktig at de som skal delta i banketten melder seg på før 7. juni, understreker hun. Vi ønsker å kunne nå så mange som mulig i ulike aldersgrupper, så kombinasjonen med bandet og artistene er både unik og perfekt for en bydelsfest.