Sesongens femte seier for Utleira

I helgens første oppgjør av Eliteserien for Utleira Futsal var det Sjarmtrollan fra Tromsø som måtte gå poengløs av banen. Gjestene jobbet hardt til siste slutt for å hente igjen Utleiras ledelse, men hjemmelaget klarte som så ofte før å holde ut og kan dermed juble over sesongens femte seier så langt.

Utleira – Sjarmtrollan IL 4-3 (3-1)

Sjanse på sjanse

Utleira kommer meget godt i gang mot Sjarmtrollan, og har full kontroll og skaper sjanse på sjanse fra start. Både 1-0 og 2-0 kommer ved Christopher Moen etter fint spill, før Oskar Andreassen øker til 3-0 rundt halvveis i omgangen. Til tross for at hjemmelaget fortsetter å spille seg til gode sjanser blir det ikke flere mål for de før pause. Mot slutten av omgangen jevner det seg ut, og Sjarmtrollan får redusert til 3-1 etter hjørnespark minuttet før hvilen.

I undertall

I andre omgang starter hjemmelaget greit, og Oskar Andreassen blir også tomålsscorer etter et kontant skudd fra kanten etter en dødball. Rundt halvspilt omgang får Sindre Welo sitt andre gule kort, og Utleira må spille de neste to minuttene med én mann mindre. Sjarmtrollan utnytter overtallet godt og setter 4-2, og det er duket for ny spenning i kampen. Det gir sjanser begge veier, og det smeller i stengene begge veier. I det 37. minutt får Schjetne satt 4-3 for Sjarmtrollan, og de siste minuttene blir en kamp med ryggen mot veggen for Utleira som så ofte før klarer å holde ut, og kan dermed juble for sesongens femte seier.
Søndag venter FC Hulløy Bodø klokken 12:00. Kampen er mulig å se på Nidaros.